Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Στο 4o Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF συμμετείχε η Τόλμη Κιλκίς

4o Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF διεξήχθη από την Ε.ΤΑ.Β.Ε. στις  19-20 Οκτωβρίου 2013, στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 655 αθλητές-ριες με 106 συλλόγους ( clubs ) από 11 κράτη, και οι αναμετρήσεις ανερχόταν έως και τέσσερις φορές.
Σημαντική είναι η άνοδος των συμμετεχόντων σε σχέση με το 2012. Οι στόχοι είναι, από τον πρόεδρο της Ε.ΤΑ.Β.Ε. κ. Μανώλη Χρήστο, η αναβάθμιση της διοργάνωσης σε Α Class΄ και ότι άλλο για την διεθνή αναγνώριση της Ελληνικής προσπάθειας.

Η διοργάνωση υποστηρίχτηκε από ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do σε πέντε τερέν και με συμμετοχή διεθνών διαιτητών.

Εκτός από την αναγνώριση στόχος είναι η εμπειρία των αθλητών στο νέο Tae Kwon Do που έχει ραγδαία εξέλιξη με πλουσιότερη τεχνική κατάρτιση, ασφάλεια, δικαιότερο, και σύντομα θα εφαρμοστούν οι ηλεκτρονικές κάσκες.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 13 αθλητές-ριες.

Οι επιτυχίες ήταν:

-Καλφοπούλου Μαρία, κορασίδων -37 κιλά χρυσό μετάλλιο

-Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος, εφήβων έως 63 κιλά χάλκινο μετάλλιο

-Στεφανίδου Ευθυμία, νεανίδων έως 59 κιλά χάλκινο μετάλλιο

-Καϊκη Βαλσάμω, νεανίδων έως 49 κιλά, χάλκινο μετάλλιο

-Πούπη Χρυσούλα, νεανίδων έως 68 κιλά χάλκινο μετάλλιο

Στην οκτάδα οι: Αναστασιάδης Σεβαστιανός, ανδρών έως 58 κιλά

Φουλεδάκη Μαρία, νεανίδων έως 63 κιλά

Μουλιώτα Αθανασία, κορασίδων έως 59 κιλά.

Συμμετείχαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν : Κουτσός Αριστείδης, Ποζίδης Συμεών, Μαργαρίτης Βασίλειος, Κουτσού Δήμητρα, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος.

Ο αγωνιστικός τομέας ( Κιρούγκι ) θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια, υπομονή, επιμονή και συμμετοχές για την αναβάθμιση σου. Η κάθε αγωνιστική αναμέτρηση είναι διαφορετική και γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ικανότητα σου προκειμένου να ανταπεξέλθεις στα δυσκολότερα. Η προσπάθεια για να γίνεις καλύτερος-η δε σταματάει ποτέ.

Την ομάδα συνόδευσε κ ο προπονητής Λεμονίδης Σταύρος σε όλη τη διάρκεια.

Ευχαριστημένοι δήλωσαν ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται με επιτυχίες και πάντα με υγεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.