Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - Στην 4η θέση ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ο 2ος Νυχτερινός Διεθνής Ημιμαραθώνιος αλλά και ο δρόμος Υγείας των 5 χιλιομέτρων.
Η εκδήλωση έβγαλε στους δρόμους της παραλίας όχι μόνον τους συμμετέχοντες, που ήσαν χιλιάδες, αλλά και πολλαπλάσιους φίλους και συγγενείς, που στήθηκαν στο πεζοδρόμιο για να ενθαρρύνουν τους δρομείς.

Από την οικογένεια του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ έτρεξαν αθλητές, αλλά και “μεγαλύτερα παιδιά” όπως οι βετεράνοι που έδωσαν «το παρών» στην ομολογουμένως υπέροχη βραδιά. Αν δεν υπήρχαν, το ατυχές συμβάν με τον θανατο του 49χρονου, το κυκλοφοριακό χάος για αρκετές ώρες που εκνεύρισε τον απείθαρχο έλληνα οδηγό, αλλά και τα επεισόδια του ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ, που έβγαλαν όλη τη δύναμη των ΜΑΤ στους δρόμους, τότε θα μιλούσαμε για μια φανταστική βραδιά.

Απομονώνοντας όλα τα αν, τονίζουμε ξανά ότι ήταν μια υπέροχη εκδήλωση και ότι καμία παρασπονδία δεν μπορεί να μειώσει την προσπάθεια και των διοργανωτών αλλά και των χιλιάδων συμμετεχόντων, από το ένα ή το άλλο πόστο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές των αγώνων, Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ και όλους όσους βοήθησαν (Κριτές, εθελοντές, παράγοντες του αθλητισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.ά.), γιατί όλη η Θεσσαλονίκη κινήθηκε σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο πρωταθλητής του συλλόγου και περσινός νικητής Ιωάννης Παπαδόπουλος μας εκπροσώπησε στη μεγάλη κούρσα (Ημιμαραθώνιο), όπου με 1 10’ 48” ήταν 4ος και έδειξε πανέτοιμος για την μάχη του Μαραθωνίου της Αθήνας. Στην ίδια κούρσα με πολύ καλή εμφάνιση ο βετεράνος Αντώνης Σαρίδης με 1.33,28 τερμάτισε 120ος και ακολούθησαν ο Δημήτρης Βραχιόλογλου (374ος) με 1.43.05, ο Στέλιος Δελόγλου (410ος) με 1.43.43, ο Λάζαρος Σιδηροπουλος (544ος)με 1.51.17 και ο Δημήτρης Νικολαίδης (975ος) με 2.03.08.

Στην κούρσα των 5 χιλιομέτρων στην οποία συμμετείχαν επίσημα, 5139 αθλητές είχαμε έναν αθλητή και έναν Έφορο. Ο Αιμίλιος Μαβίδης με εξαιρετική εμφάνιση και επίδοση 18΄05 ήταν 18ος”και έφορος στίβου Κυριάκος Αβράμογλου με 24.54 τερμάτισε 227ος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου