Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η "Τόλμη Κιλκίς" στο Camp Tae Kwon Do WTF στη Σερβία

Camp Tae Kwon Do WTF διεξήχθη στην πόλη Vranjka Banja Σερβίας από τις 10 έως 20 Αυγούστου 2013. Οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν παίδων-κορασίδων-εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών.
Η συμμετοχή ήταν και την φετινή χρονιά μεγάλη με υψηλό επίπεδο διότι συμμετείχαν πρωταθλητές Ευρώπης και παγκόσμιοι σε όλες τις κατηγορίες, όπως και η πολύ μεγάλη αθλήτρια-ολυμπιονίκης Milica Mandic από τη Σερβία.

Η μεγαλύτερη βαρύτητα δόθηκε στων εφήβων-νεανίδων λόγω πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται τον Σεπτέμβριο στην Πορτογαλία και για αυτό το λόγο υπήρχε πολλές φορές και ταυτόχρονη προπόνηση με το μεγάλο τμήμα.

Το πρόγραμμα ήταν πιεστικό με φυσική κατάσταση, ταχύτητες, έκρηξη, τακτική και τεχνική αγώνα, στόχους, ασπίδες, σπάρινγκ με πλήρη εξοπλισμό, θεωρία.

Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν ο Dragan Jovic. Το προπονητικό πρόγραμμα αποτελείτο από τον καθηγητή πανεπιστημίου και επί σειρά ετών προπονητή εθνικής Ιράν Seyyed Nemat Khalifeh με συνεργάτες και μαθητές του.

Επίσης το πρόγραμμα του Camp είχε για πρώτη φορά επίσημο προπονητικό σεμινάριο Poomsae και διαιτησία από τον υπεύθυνο ομοσπονδίας Ρωσσίας Volkov Gennady και από την υπεύθυνο Μόσχας Tipliakova Natalia.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν από την Ελλάδα ήταν ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς, Α.Σ. Hwarang Θεσ/νίκης , Α.Σ. WTF Ιωαννίνων, Α.Σ. Σαντορίνης, Α.Σ. Λαζάνη Κοζάνης, Α.Σ. Λαμίας, Α.Σ. Ατρόμητος Θεσ/νίκης, Α.Σ. Άργος, και Α.Σ. Kyung Hee.

Από τον Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς συμμετείχαν στο αγωνιστικό οι αθλητές-ριες:

Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος, Φουλεδάκη Μαρία, Καϊκη Βαλσάμω, Μουλιώτα Αθανασία, Καλφοπούλου Μαρία, Κουτσού Δήμητρα, Κουτσός Αριστείδης, Αθανασιάδης Μελέτιος, Ποζίδης Συμεών.

Στο πρόγραμμα Poomsae παρακολούθησε σε όλη του την διάρκεια και διαιτησία, ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος με οφέλη στον αγωνιστικό τομέα αλλά και σαν ομοσπονδιακός εξεταστής ( ΕΛ.Ο.Τ. ).

Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχεις σε αυτές τις διοργανώσεις γιατί έχεις να αποκομίσεις μόνον θετικά, αναβαθμίζεις την τεχνική και αγωνιστική σου κατάρτιση για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πρωταθλήματα και στις σκληρές αναμετρήσεις ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσονται υγιείς φιλίες.

Η γνώση αποκτάται κάθε στιγμή και είναι η βάση για το μετά.

Την τελευταία μέρα διοργανώθηκε γιορτή αποχαιρετισμού και δόθηκαν διπλώματα και αναμνηστικά.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και την άψογη συμπεριφορά τους ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος, και εύχονται καλή συνέχεια και πάντα με υγεία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.