Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Με ελπίδες διάκρισης μετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων & Παγκορασίδων

Η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το βόρειο όμιλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων & Παγκορασίδων Α'. Οι αγώνες, που θα γίνουν στις 6-7 Ιουλίου στο “Καυταντζόγλειο” στάδιο , αναμένεται να φιλοξενήσουν το μέλλον του ελληνικού στίβου
Ο στίβος του ΓΑΣ Κιλκίς θα εκπροσωπηθεί στους αγώνες αυτούς με δύο αθλητές και πέντε αθλήτριες σε ατομικά αγωνίσματα και με δύο ομάδες σκυταλοδρομιών και έχει την ικανότητα να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στοχεύοντας ακόμη και στην κατάκτηση ενός μεταλλίου .

Συγκεκριμένα έχουν δηλωθεί να αγωνιστούν οι Σωτηρία Καζαντζίδου στον ακοντισμό , Ελένη Κωνσταντινίδου, Κατερίνα Ράδη και Παναγιώτα Τανάνη στα 300 μ με εμπόδια, η Σταυρούλα Γρηγοριάδου στα 3000 μ βάδην , ο Δημήτρης Βαφειάδης στο άλμα σε ύψος, ο Παύλος Παπαδόπουλος στα 300 μ με εμπόδια και οι ομάδες σκυταλοδρομίας 4Χ80 μ των Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

Σύμφωνα με τα ως τώρα στατιστικά στοιχεία του ΣΕΓΑΣ και οι πέντε αθλήτριες συμπεριλαμβάνονται στην πρώτη δεκάδα των αγωνισμάτων τους φέτος και αισιοδοξούν, κάνοντας μια εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων τους, να διακριθούν.

Ακόμη θέση στους τελικούς των αγωνισμάτων τους μπορούν να διεκδικήσουν και τα δύο αγόρια , ενώ για μια θέση στη 12άδα θα παλέψουν και οι δύο σκυταλοδρομίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.