Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Κάψε το σενάριο on tour 2013 - Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 στο Κιλκίς

Μήπως νιώθετε, καμιά φορά, στο θέατρο, ότι οι ηθοποιοί δεν σας δίνουν σημασία; Μήπως νιώθετε ότι θέλετε να επέμβετε στο κείμενο και στους διαλόγους; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα, όλα αυτά να συμβούν...

Στην παράσταση κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού της ομάδας Κάψε το Σενάριο!

Επιτέλους ο θεατής έχει τη δύναμη! Ακριβώς! Εσύ, ο θεατής, θα δώσεις σε εμάς, τους κωμικούς την ιδέα σου και εμείς θα τη μετατρέψουμε σε ξεκαρδιστικές αυτοσχέδιες σκηνές.


Μετά την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία τους για 2η συνεχή χρονιά στο ΜEGA η ομάδα του Κάψε το Σενάριο περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα ,παρουσιάζοντας μια σπέσιαλ κωμική παράσταση με σκετς, αυτοσχεδιασμούς, σάτιρα, σταντ απ κόμεντι και ότι άλλο προκύψει!

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Γιώργος Βαγιάτας καταπολεμάνε την κρίση με χιούμορ και σας υπόσχονται μια από τις πιο αστείες βραδιές της ζωής σας.

ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ
Σε Συνεργασία με τον Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α Δήμου Κιλκίς
ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ – Ώρα 21.30
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΑ Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α
& ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ (Έναντι Εθνικής) τηλ 23410-75307
Είσοδος 10€


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.