Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Παραστατίδης: "Αυτός ο κύριος την περίοδο εκείνη, τι πίστευε και τι υπηρετούσε;"

Γράφει ο Θεόδωρος Παραστατίδης
Βουλευτής ν. Κιλκίς
"Εκπλήσσομαι για τη διάσταση που πήρε η άποψη που εξέφρασε ο Μ. Βορίδης στο συνέδριο της ΝΔ για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Αρκεί κανείς να θυμηθεί όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου αγωνιζόταν για τη διεύρυνση και θωράκιση των δημοκρατικών θεσμών στη χώρα μας, ο κύριος αυτός (Βορίδης) την περίοδο εκείνη, τι πίστευε και τι υπηρετούσε;
Αλήθεια, τι συμπεριφορά θα περίμενε κάποιος από έναν πολιτικό με χουντοδεξιές καταβολές και με ένα συγκεκριμένο ιδεολογικοπολιτικό παρελθόν που όλοι γνωρίζουμε;

Είναι αναμενόμενο πολιτικοί με τέτοιες αντιλήψεις, διαποτισμένοι με το ιδεολογικό στίγμα του ακροδεξιού, να εκφράζονται με τέτοιο μίσος κατά του ηγέτη μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, όπως ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Μιας παράταξης που κάποτε ήταν πράγματι μεγάλη,

που βελτίωσε το βιοτικό επίπεδο χιλιάδων πολιτών,

που εδραίωσε τους δημοκρατικούς θεσμούς στη χώρα μας,

που καθιέρωσε Εθνικό Σύστημα Υγείας,

που επέδειξε ιδιαίτερη μέριμνα προς τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού μας.

Δυστυχώς, η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, με τις τελευταίες επιλογές της, δεν τιμά ούτε την ιστορία, ούτε την πολιτική διαδρομή του, που άφησε ως παρακαταθήκη ο Ανδρέας Παπανδρέου για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που σήμερα δυστυχώς την κατάντησαν μικρή."

2 σχόλια:

  1. Να θυμίσω απλά ότι ο Ανδρέας είναι μόνιμος κάτοικος Α νεκροταφείου Αθηνών εδώ και 17 συναπτά έτη. Το ότι τον επικαλείται ένας χουντολάγνος για να αποκτήσει άλλοθι η σημερινή πολιτική δείχνει την επιστήμη της επικοινωνίας πίσω από κάθε κίνηση της ηγετικής ομάδας της ΝΔ. Και ως "άσχετος" ο κύριος Παραστατίδης παίζει το παιχνιδάκι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φτανει που μας πουλανε καθημερινα, μας αφανιζουν, μας σκοτωνουν, μας κλεβουν,μας φορτωνουν την ανικανοτητα τους, χτιζουν τις καριεριες τους εις βαρος των ζωων μας,και μας κουνανε το δαχτυλο,συνεχιζουν και το 'αγαπημενο' τους να μας δουλευουν ΟΛΟΙ τους (και αυτοι που ειναι στο προσκηνιο και αυτοι που ταχα αποχωρησαν και παραφυλανε για να ξαναορμιξουν)ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ (και ξερουμε οτι το ξερετε εστω και εαν προσποιηστε το αντιθετο!!!!!!!!!!)ΣΤΗΒ ΜΑΓΚΑΡΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.