Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πρατήρια Καυσίμων: 6 μήνες παράταση για το GPS

Για ένα εξάμηνο παρατείνεται η εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων-σημάτων GPS από το Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν στα βυτιοφόρα.
Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου μεταφορών που όπως επικαλείται, λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει λειτουργήσει πλήρως το κέντρο ελέγχου της αρμόδιας ελεγκτικής αρχής, παρατείνεται για 6 μήνες η εγκατάσταση και η λειτουργία ηλεκτρονικού συστήματος εντοπισμού θέσης (GPS) σε μεταφορικά μέσα πετρελαιοειδών προϊόντων.

Οι πρατηριούχοι καυσίμων έχουν εδώ και μήνες επισημάνει την αδυναμία των ελεγκτικών αρχών να εφαρμόσου πλήρως τα μέτρα για τον έλεγχο της αγοράς πετρελαιοειδών, αλλά και την αδυναμία πολλών επαγγελματιών του κλάδου να εγκαταστήσουν τα συστήματα εισροών και εκροών. Το αυξημένο κόστος προμήθειας του συστήματος θα οδηγήσει πολλούς συναδέλφους στο κλείσιμο επισημαίνει ο Πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ Γιώργος Ασμάτογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.