Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Εξετάσεις μαύρων ζωνών Poom και Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο ΕΛ.Ο.Τ.

Εξετάσεις μαύρων ζωνών Poom και Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ταε Κβον Ντο ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Χάντμπωλ στη Μίκρα Θεσ/νίκης το Σάββατο 22/6/2013. Υπεύθυνη για τη διεξαγωγή εξετάσεων στην Β. Ελλάδα είναι η Ένωση (Ε.ΤΑ.Β.Ε. ) και για την Ν. Ελλάδα η Ένωση ( Ε.ΤΑ.Ν.Ε ).Η συμμετοχή ανερχόταν στους 340 αθλητές-ριες από πολλούς συλλόγους οι οποίοι αιτήθηκαν και εξετάστηκαν στο 1ο έως και 5ο DAN σε δυο τερέν με 4 εξεταστές.

Μετά από έξι έτη συνεχούς άσκησης και συμμετοχής σε αγώνες, έχεις το δικαίωμα να συμμετάσχεις στη διαδικασία των εξετάσεων της ΕΛ.Ο.Τ. και εφόσον κριθείς ικανός-ή θα αποκτήσεις το πρώτο DAN και για τα παιδιά Poom. Η εξεταστέα ύλη είναι ανάλογα με το βαθμό ( DAN ) αλλά γενικότερα είναι: Poomsae ( τεχνική με υποτιθέμενο αντίπαλο ), χαμπόμ κιρούγκι ( αυτοάμυνα από τα Poomsae ), χονσισούλ ( ελεύθερη αυτοάμυνα ), κιρούγκι ( αγώνας ), θεωρία και θραύσεις.

Σε αυτή τη διοργάνωση και διαδικασία συμμετείχε κ ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 18 αθλητές-ριες.

Για 1ο DAN:
ΚΟΥΤΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΜΟΥΛΙΩΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΑΘΗΝΑ, ΚΑΠΑΤΣΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΚΑΠΑΤΣΟΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΛΑΣΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ,  ΚΟΥΤΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΛΙΣΙΤΣΚΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, ΛΑΣΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Για 2ο DAN:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΔΕΛΗΜΠΕΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΚΑΪΚΗ ΒΑΛΣΑΜΩ

Για 3ο DAN:
ΦΟΥΛΕΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

H πολύ καλή προετοιμασία και ο πολύς χρόνος μαζί με τον προπονητή στο σύλλογο κάθε μέρα και στιγμή, με ανάλυση και επεξήγηση όλης της ύλης, έφερε ένα θετικό αποτέλεσμα πιστεύουμε. Κορυφαία στιγμή είναι για κάθε αθλητή-ρια να αποκτήσει τη μαύρη ζώνη 1 DAN και για άλλους το 2ο και παραπάνω.

Πρέπει να σεβαστούμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή με σωστή υποδομή και με ότι συνεπάγεται, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομοσπονδίας. Εάν δεν έχουν τα στοιχεία αυτά δεν είναι σωστό ,για προσωπική προβολή, να εκτίθενται τα παιδιά σε αυτή τη δοκιμασία με ελλείψεις και να πληγώνονται από την αποτυχία. Πρέπει να βλέπουμε πολύ σοβαρά το κάθε βήμα, να ενισχύουμε ταυτόχρονα την ψυχολογία τους, ώστε να αγαπήσουν το άθλημα περισσότερο, και η επιτυχία είναι πολύ κοντά μαζί με την ηθική πλευρά που είναι και η στήριξη με εμπιστοσύνη των γονέων.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής κ. Λεμονίδης Γεώργιος σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου για την πολύ καλή παρουσία και αποτελεσματικότητα.

Την ομάδα συνόδευσε ο βοηθός προπονητή Λεμονίδης Σταύρος, πτυχιούχος  
Tae Kwon Do ΤΕΦΑΑ Θεσ/νίκης, όπως και όλοι οι γονείς θαυμάζοντας τα παιδιά τους σε αυτή την εξαιρετική ημέρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.