Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Σήμερα συγκροτείται σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Κιλκισιακού

Σήμερα στις 9 το βράδυ θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Κιλκισιακού, με τη συνάντηση να λαμβάνει χώρα στα γραφεία της ομάδος στην δημοτική αγορά. Αξίζει να τονιστεί πως όλα τα μέλη αποτελούν προσωπικές επιλογές του Βασίλη Σεργιαννίδη.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Σημαιοφορίδης έχει δώσει ήδη λίστα στους ιθύνοντες της ομάδας για το ποιους παίκτες επιθυμεί να παραμείνουν στο ρόστερ. Επίσης αναζητείται το αθλητικό κέντρο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Κιλκισιακού.

Ο κ. Σεργιαννίδης ήδη κάνει πράξη την πρώτη του υπόσχεση, με εργάτες να έχουν ξεκινήσει δουλειά στο βοηθητικό του Σταυροχωρίου, στο οποίο θα εγκατασταθούν προβολείς, ούτως ώστε η ομάδα να μπορεί να προπονείται και βραδινές ώρες. Επίσης γίνονται τα πρώτα βήματα για την οργάνωση των ακαδημιών του Κιλκισιακού, με τον κ. Σεργιαννίδη να αναλαμβάνει και αυτό το θέμα προσωπικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.