Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Επίσκεψη Λαπόρδα στο Σκρα

Επίσκεψη στο ιστορικό Σκρά πραγματοποίησε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 ο δήμαρχος Παιονίας κ.Αθανάσιος Λαπόρδας μετά από αίτημα των κατοίκων, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν τον οικισμό.
Μετά από μία σύντομη ενημέρωση του δημάρχου για τα πεπραγμένα της Διοίκησης , τον λόγο πήραν οι κάτοικοι αναφέροντας τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον οικισμό τους , με σημαντικότερο αυτό της ολοκλήρωσης του έργου ύδρευσης από το νέο δίκτυο και την τιμολογιακή πολιτική.

Επίσης ανέφεραν το πρόβλημα που έχουν με τις επισκέψεις του γιατρού που είναι αραιές και δεν μπορεί να συνταγογραφήσει, καθώς και για τους δρόμους μέσα στον οικισμό που είναι κατεστραμμένοι.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο ΔΕΥΑ κ. Τσιτουρίδη Ιορδάνη., την Αντιδήμαρχο κ.Λιακοπούλου Έλενα, τον Πρόεδρο της Κοινοφελούς Επιχείρησης κ.Τόδα Ιωάννη, τον Δ/ντή της ΔΕΥΑ κ.Αναστασιάδη Γιώργο και τον εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας Σκρά κ.Έππα Στέφανο, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των κατοίκων και τους διαβεβαίωσε ότι στο σημαντικότερο ζήτημά τους που είναι το νερό, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται στο Σκρά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ όπου έκανε ανάλυση της τιμολογιακής πολιτικής της Επιχείρησης και έδωσε στους κατοίκους να καταλάβουν ότι το νερό που πληρώνουν δεν είναι τελικά ακριβό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.