Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων χάλκινο μετάλλιο για την Ε. Ασημακίδου

Με το μέλλον του ελληνικού στίβου γέμισε το στάδιο των Τρικάλων το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς εκεί διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων. 
Ο στίβος του ΓΑΣ Κιλκίς εκπροσωπήθηκε στους αγώνες αυτούς με έναν αθλητή και μία αθλήτρια και κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του με την κατάκτηση ενός μεταλλίου .

Η 17χρονη Ευρυδίκη Ασημακίδου , επιβεβαίωσε σε έναν ακόμη αγώνα ότι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες Ελληνίδες βαδίστριες και με έναν σπουδαίο αγώνα έφτασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 5000 μ βάδην με επίδοση 25'10''06. Αυτό είναι και το πρώτο μετάλλιο στο βάδην που κατακτά αθλητής ή αθλήτρια του ΓΑΣ Κιλκις από καταβολής του συλλόγου.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνίστηκε ακόμη και ο αθλητής Αιμίλιος Μαβίδης ο οποίος τερμάτισε στην 14η θέση στα 2000 με στιπλ με χρόνο 7'07''13 . Μια επίδοση και θέση που δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές δυνατότητες του αθλητή, ο οποίος φάνηκε άτυχος “πληρώνοντας” μια πτώση σου στα μισά της διαδρομής , η οποία και του στέρησε μια καλύτερη κατάταξη.

Και οι δύο αθλητές γυμνάζονται με τον προπονητή του ΓΑΣΚ Φίλιππο Μισαηλίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου