Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Όχι στη μεταφορά του δικαστικού και του ελεγκτικού τμήματος της Δ.Ο.Υ. Κιλκίς λένε οι δικηγόροι

Η μεταφορά του δικαστικού και του ελεγκτικού τμήματος της Δ.Ο.Υ. Κιλκίς στη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων βρίσκει αντίθετο το δικηγορικό κόσμο του νομού μας.
Για μια ακόμη φορά βλέπουμε, στο όνομα της περικοπής των δημοσίων δαπανών, να λειτουργεί το φαινόμενο της υπερσυγκέντρωσης των υπηρεσιών στις μεγάλες πόλεις, σε βάρος της εξυπηρέτησης των πολιτών της περιφέρειας. Είναι πέρα από προφανές ότι αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους συμπολίτες μας αλλά και γενικότερα στην οικονομική και κοινωνική ζωή της περιοχής μας, αφού όλοι μας θα είμαστε αναγκασμένοι να διανύουμε μια μεγάλη απόσταση, αναλώνοντας χρόνο και χρήμα για να μεταβούμε στη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων.

Πέρα από αυτό, ενδεχομένως σε ανθρώπινο επίπεδο, η μεταφορά των ως άνω τμημάτων, να δημιουργεί άγχος, αγωνία και ανασφάλεια στους εργαζομένους, όχι μόνο σε αυτούς που πρόκειται να μετακινηθούν αλλά και στους εναπομείναντες, που εδώ και τόσα χρόνια εργάζονται στη Δ.Ο.Υ. Κιλκίς με ιδιαίτερο ζήλο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στη δύσκολη καθημερινή συναλλαγή με τους συμπολίτες μας.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς εκφράζει την αντίθεσή του με τον πιο απερίφραστο τρόπο στη μεταφορά του δικαστικού και του ελεγκτικού τμήματος της Δ.Ο.Υ. Κιλκίς στη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων και ζητά την άμεση ανάκληση της ως άνω απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.