Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης μιλά στη ΓΝΩΜΗ για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι" (Video)


7 σχόλια:

  1. Δυστυχώς τα πράγματα θα πάνε ακόμα χειρότερα μια και υπάρχουν τέτοια άτομα σε θέσεις τόσο σημαντικές που θα μπορούσαν να μετατρέψουν θετικά το όλο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι και όχι μόνο.... Πραγματικά ο παραπάνω Κύριος, ο οποίος δεν γνωρίζω με πιο σκεπτικό τοποθετήθηκε σε θέση προέδρου δεν ξέρει να μιλάει.. σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να κουνηθούνε και όμως είναι ευχαριστημένοι, πράγμα που δεν μπορεί και ο ίδιος να το εξηγήσει. Συνεχίζω με τα λεγόμενα του ότι έξοδα δεν υπάρχουν στον δήμο παρά μόνο οι μισθοί, τώρα οι βενζίνες, φαρμακευτικό υλικό και άλλα δεν υπάρχουν? Φανταστείτε πως τα έξοδα των ιδιωτών είναι τα γραφεία και τα κέρδη...τζάμπα....το λεξιλόγιο απαράδεκτο . Ωστόσο τα παιδιά, 35-36, δεν γνωρίζει πόσα είναι με ακρίβεια, ας είναι και πρόεδρος.... βρίσκοντας την εύκολη λύση, τα παιδιά να πάνε στο σπίτι τους ή να βρούνε μια δουλειά με 500-600 Ευρώ και τι κάνει ο ίδιος για να το αποτρέψει? Θα μου πεις εδώ δεν ξέρει πως λέγεται ο φορέας που απευθύνθηκε για να τα βοηθήσει, ακόμα θα ήταν καλό κάποιος να δεί αυτά τα έγγραφα που γράφτηκαν, άραγε υπάρχουν? Λύση για τις υποδομές? Αυτοκίνητα? Πάνε άχρηστα, φαντάσου πόσο σκέφτηκε αυτός ο άνθρωπος για να απαντήσει. Κύριοι ΑΙΣΧΟΣ, ο παραπάνω κύριος θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί, πως μπορεί κάποιος να συνεχίζει και το χειρότερο πως μπορούν οι από πάνω να τον τοποθετούν σε τέτοια θέση και μάλιστα πρόεδρο .....σε ένα τόσο σημαντικό κοινωνικό πρόγραμμα, ΝΤΡΟΠΗ. Άραγε περιμένετε να πάει μπροστά το πρόγραμμα ή απλώς υπάρχει για να φαίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατα την αποψη μου δεν φταιει ο μπαλασκας που τον τοποθετησε,αλλα ο ιδιος ο θεοδωριδης που δεν τιμαει τον εαυτο του αλλα και το αξιωμα που ειχε πιο μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Το τι κρύβεται πίσω από την τοποθέτηση του συγκεκριμένου κυρίου ως πρόεδρος λίγοι γνωρίζουν.Δεν έχει γνώση του αντικειμένου και αυτό το καταλαβαίνει και κάποιος που δεν γνωρίζει το πρόγραμμα. Τα παιδιά είναι απλήρωτα για 8 μήνες, γεγονός που προσπεράστηκε. Τους ενδιέφερε μόνο το τι θα απογίνουν τα αυτοκίνητα!!!Κιλκίς το μεγαλείο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pane spiti sou eisai akatallhlos gia proedros.aisxos aisxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ta malia sou me ti noumero xroma ta vafeis .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι για το επίπεδο αυτών που μας διοικούν... Νομίζω ότι πρέπει να προβληματιστούν όσοι ψήφισαν ανάλογα στις προηγούμενες εκλογές. Πότε επιτέλους θα καθαρίσει το τοπίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι για γέλια αυτό το βίντεο πραγματικά.Στην πιο κρίσιμη στιγμή αυτού του φορέα(κλείσιμο Ν.Π.Ι.Δ) είναι στο τιμόνι το πλεον ακατάλληλο άτομο.Δεν μπορείς να διεκδικείς το μέλλον των κοινωνικών δομών με άτομα που δεν ξέρουν το αντικείμενο,πρέπει επιτέλους να πάψουν να τοποθετούνται έτσι προέδροι σε τόσο εξιδικεύμενες θέσεις.Δεν είναι η θέση προέδρου σε εναν πολιτιστικό σύλλογο ενός χωριού,είναι το πρόσωπο της κοινωνικής πολιτικής του δήμου και αυτό δεν τιμά κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.