Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Υποδοχή τεμαχίου του Αγίου Νεκταρίου την Τρίτη 28 Μαΐου 2013, στo Κιλκίς

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει προς τους ευσεβείς Ορθοδόξους χριστιανούς της Μητροπολιτικής της Περιφέρειας ότι θα έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία να υποδεχθούμε ένα τεμάχιο των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου εκ της Ιεράς Μητρόπολις Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης και συγκεκριμένα από το Μοναστήρι του Αγίου που βρίσκεται στην Αίγινα. Το ιερό λείψανο θα παραμείνει στο Κιλκίς για πέντε ημέρες (28 Μαΐου έως 1 Ιουνίου). 
Η υποδοχή θα γίνει την Τρίτη 28 Μαΐου 2013 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, διότι στην ενορία αυτή υπάρχει το Παρεκκλήσιον προς τιμήν του Αγίου και η αναχώρηση του το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία.

Καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα.

3 σχόλια:

  1. Αλήθεια δεν υπάρχουν άλλες εκκλησίες στο Κιλκίς?
    Μια στον Άγιο Δημήτριο μια στην Μητρόπολη
    Φαίνεται έκλεισαν οι άλλες !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο Καμπάνη θα πάει τίποτα εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανακατεύετε το Καμπάνη με άλλες ενορίες.
    Η κάθε ενορία πράττει αυτό που νομίζει καλλίτερο για τους ενορίτες της και όχι μόνο.
    Η επίσκεψη σε μια ενορία μιας εικόνας ή ενός ιερού λειψάνου είναι ευλογία και δίνει την δυνατότητα σε όλους τους πιστούς να την προσκυνήσουν.
    Τώρα για τους κακόπιστους που πίσω από τέτοιες ενέργειες βλέπουν εμπόριο κλπ έχω να πω ότι μπορείς να προσκυνήσεις χωρίς να αφήσεις χρήματα ούτε σε παγκάρι ούτε σε δίσκο,κανείς δεν θα σου πει τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.