Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς

Πυρκαγιά την 24-04-2013 στον Πύργο Δοκιμών Ανελκυστήρων που ανήκει στην επιχείρηση KLEEMANN HELLAS AEBE που βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ .
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον 4ο όροφο του κτηρίου γραφείων του Πύργου μετά από βραχυκύκλωμα και κατά την ώρα διαλείμματος του προσωπικού και υπήρχαν άτομα εντός του κτηρίου καθώς είναι ώρα λειτουργίας αυτού και εγκλωβισμένα άτομα στον 15ο όροφο του πύργου όπου και είναι ο χώρος συνεδριακού κέντρου της επιχείρησης. Και φυσικά πρόκειται για την ετήσια άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς σε συνεργασία με την επιχείρηση της Kleemann Hellas AEBE. 

Σκοπός της άσκησης η εκπαίδευση και ετοιμότητα του προσωπικού της Π.Υ ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς και της εταιρίας.

Η φωτιά κατεσβέσθει και απετράπει η εξάπλωση αυτής , στους άλλους ορόφους, από την βάρδια υπηρεσίας με εννέα(9) άνδρες και τρία(3) οχήματα και στο συμβάν παρεβρέθει ο διοικητής και υποδιοικητής της υπηρεσίας. Κλήθηκε για τραυματισμένο άτομο , το οποίο υπήρξε στο ισόγειο του κτιρίου , το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ για να το παραλάβει και το μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς. 

Πραγματοποιήθηκε και ο απεγκλωβισμός των έξι(6)ατόμων από τον 15ο όροφο από δύο(2) άνδρες τις υπηρεσίας μας οι οποίοι και ανέβηκαν εκεί με τη χρήση του ασανσέρ πυροσβεστών σε περίπτωση πυρκαγιάς, το οποίο και έχει και ξεχωριστή τροφοδοσία ρεύματος από Η/Ζ καθώς θα έχει πραγματοποιηθεί διακοπεί η ηλεκτροληψίας από την Δ.Ε.Η. και χρησιμοποιείται μόνο από και καθ’ αποκλειστικότητα από το πυροσβεστικό προσωπικό. 

Υπεύθυνος της διεξαγωγής της άσκησης ήταν ο Υποδιοικητής της Π.Υ ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς Πυραγός Σαλαβασίδης Κ. Γρηγόριος ο οποίος και ανέφερε το πέρας της άσκησης στον Διοικητή.

Μετά το πέρας της άσκησης στο συνεδριακό κέντρο πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και ομιλία από τον Διοικητή της Π.Υ.ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς Επιπυραγό Παναγιώτη Ν. Κουρτέσογλου στο προσωπικού της Υπηρεσίας και στους εκπροσώπους της Διεύθυνσης της Kleemann. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.