Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Συναντήσεις Ξουλίδου από τους ΑΝΕΛ με Ανθρακίδη και Αρτόγλου

Το Κιλκίς επισκέφτηκε στις 11-4-13 η Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα Στ. Ξουλίδου. Στο Νοσοκομείο Κιλκίς συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κο Θ. Ανθρακίδη και στη συνέχεια με τους εκπροσώπους των εργαζομένων κο Πασχ. Μασούρα και την κα Ν. Παπαδοπούλου.
Στη συζήτηση με τον Διοικητή τέθηκαν θέματα στελέχωσης με ιατρικό προσωπικό, θέματα υποδομών, το γνωστό θέμα της σίτισης καθώς και του ρόλου που παίζει το Νοσοκομείο Κιλκίς στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κι όχι μόνο του Ν. Κιλκίς. 

Από τον Διοικητή του Νοσοκομείου ζητήθηκαν λεπτομέρειες και ιεράρχηση των προτεραιοτήτων που θέτει σήμερα το νοσοκομείο για την εύρυθμη λειτουργία του. Η στελέχωση των αντίστοιχων κλινικών με ουρολόγους, γενικούς χειρουργούς, παιδίατρους και νεφρολόγους αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το νοσοκομείο και είναι παλιό αίτημα ενώ σειρά παίρνουν οι ανάγκες στην γυναικολογική κι ορθοπεδική. 

Με τους εκπροσώπους των εργαζομένων η κα Ξουλίδου επισκέφτηκε την Γ' Πτέρυγα του νοσοκομείου με τους άδειους, αχρησιμοποίητους χώρους που αρχίζουν να φθείρονται σε επικίνδυνο βαθμό από την αχρηστία!
Είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις δυσκαμψίας του κράτους και η έλλειψη πρόθεσης επίλυσης των προβλημάτων από την Κυβέρνηση. 

Στην μια περίπτωση, σχετικά με τις εγκαταστάσεις, αφήνονται στο έλεος του θεού σύγχρονες εγκαταστάσεις γιατί η πολιτεία δεν τολμάει να πάρει πρωτοβουλίες, να παρακάμψει γραφειοκρατίες και να τις αξιοποιήσει. 

Σε άλλη περίπτωση ξοδεύονται από τα ασφαλιστικά ταμεία χρήματα στη μεταφορά ασθενών (νεφροπαθών) για να εξυπηρετηθούν από άλλα νοσοκομεία, ενώ θα κόστιζε λιγότερα να πληρωθεί ένας επιπλέον γιατρός στην μονάδα τεχνητού νεφρού και να εκλείψει έτσι ο λόγος μεταφοράς και ταλαιπωρίας των ασθενών. Νέοι γιατροί μεταναστεύουν γιατί δεν έχουν δουλειά και η Κυβέρνηση προτιμά την σπατάλη χρημάτων στη μεταφορά και ταλαιπωρία των ασθενών.

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κα Ευρώπη Αρτόγλου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πρωτοδικείου Κιλκίς. Η κα Ξουλίδου επισκέφτηκε τους χώρους του Πρωτοδικείου κι ενημερώθηκε για την εξέλιξη της διαδικασίας μετεγκατάστασης. 




Από τα στοιχεία φαίνεται πως η κυβέρνηση μένει μόνο στα λόγια και στις υποσχέσεις και είναι επίσης μια περίπτωση όπου δεν υπάρχει πρόθεση επίλυσης του προβλήματος. Αλλιώς πώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι εμφανίζονται σωρεία "παράλογων" απαιτήσεων από την Πολιτεία τη στιγμή που η Μητρόπολη Κιλκίς αποδέχεται να πληρώσει το κόστος διαμόρφωσης του παλιού εκκλησιαστικού Λυκείου αρκεί να συμψηφιστεί με μελλοντικά ενοίκια;

 Πως εξηγείται το γεγονός να μην αποδέχεται να πληρώσει λιγότερο ενοίκιο για ευπρεπείς εγκαταστάσεις Ειρηνοδικείου, Πρωτοδικείου, Δικηγορικού Συλλόγου, όταν μάλιστα αυτά τα χρήματα θα επιστρέψουν έμμεσα στην τοπική κοινωνία μέσω της Μητρόπολης; 

Με την κα Ξουλίδου συμμετείχαν στις συναντήσεις ο πολιτευτής Κιλκίς των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κος Βασ. Σιαμπάνης και ο Συντονιστής Βασ. Μάτσκος.
Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν θα αξιοποιηθούν για την άσκηση πίεσης μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου για την επίλυση των προβλημάτων.



13 σχόλια:

  1. για κοιτάτε ύφος ο πολλά βαρύς Διοικητής. τώρα που θα τον ξηλώσουν με τις νέες κρίσεις και την εντοπιότητα να δούμε τι μούτρα θα κάνει....ο φέρελπις...μην τρελαθούμε κιόλας.Θέμη μου μελλοθάνατε σε χαιρετώ. Τσάμπα η επιχορήγηση του λογιστικού μεγάλε. θα έχεις να πληρώνεις τώρα. η μωροφιλοδοξία πρέπει να πληρώνεται βλέπεις. Αλλά χαλάλι να δώσετε κι εσείς το κάτι τις ρε παιδί μου.τόσα χρόνια καλά τρώγατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ πρέπει να έχεις σκάσει από το κακό σου που είναι αυτός διοικητής ε?
      Δεν πειράζει πιες ξύδι και κάνε γαργάρες με σκατόνερο ίσως σου περάσει

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να του χει πηδήξει καμια γκόμενα ο ανθρακίδης δεν εξηγείται αλλιώς τόσο φθηνο μένος

      Διαγραφή
    3. Πραγματικά ρε παιδιά.....δεν ασχολούμαστε με έκπτωτους δημάρχους που φάγανε τα λεφτά, και ακόμα κυκλοφορούν έξω και πουλάνε μούρη με τα κλεμμένα και ασχολείστε με τον Ανθρακίδη και το πολλά βαρύ ύφος του.
      Κάποιοι θα σκάσουν από το κακό τους. Τόσο πολύ πείραξε δηλαδή???Μάλλον εσείς που βγάζετε χολή είχατε ράψει ήδη κοστούμι για τη θέση....δεν εξηγείται αλλιώς....
      Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του...κατίνες του κερατά

      Διαγραφή
    4. Έχουν σκάσει κάποιοι τύποι που βλέπουν νέους ανθρώπους να προσπαθούν γι αυτό τον τόπο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπως ο κ. Σιαμπάνης και ο κ. Ανθρακίδης ελπίζω και οι δύο τους να αποδείξουν την αξία τους και να κλείσουν μερικά στόματα .

      Διαγραφή
    5. καλά μιλάμε την ψώνισες κανονικά κ.Διοικητά και αναφέρεσαι στον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο - πληθυντικός μεγαλοπρέπειας να υποθέσω!πέσαν οι μάσκες ρεεεεεε. Πρέπει να είσαι σε παράκρουση μιας και είναι εξόφθαλμο πως σχολιάζεις ξανά και ξανά τα δικά σου post.Νισάφι μας φλόμωσες στην βλακεία. Μη μας το παίζεις τώρα και Βασιλάκης Καιλας. Διοίκα πες αλεύρι....ο Λυκουρέντζος σε γυρεύει.α! και μην πηδ@ς τόσο πολύ, μπορεί να τυφλωθείς!

      Διαγραφή
    6. Ρε παλικαρε τι παραλήρημα είναι αυτό που σε έχει πιάσει δεν μπορώ να καταλάβω τόση κακία χωρίς να δεις την πορεία ενός ανθρώπου αν θέλεις να βγάζεις τέτοια χολή τουλάχιστον να έχεις τα κότσια να μας πεις το ονοματάκι σου όχι μόνο πίσω από την ανωνυμία να λέμε ότι θέλουμε και να σου πω και κάτι αν θέλεις να πάει καλύτερα αυτός ο τόπος μπορείς να μας πεις και εσύ την άποψη σου να την συζητήσουμε μπορεί να είναι μια καλή πρόταση εκτός και αν δεν έχεις .

      Διαγραφή
  2. Το άρθρο αναφέρεται στους ΑΝ.ΕΛ. βέβαια. Καρντάσι πρέπει να είσαι ή εξαιρετικά νομομαθής ή περιμένεις με αγωνία τις νέες κρίσεις(αν κ αυτές έγιναν πριν 3 μήνες!!!!) μήπως κ γίνεις εσύ ο νέος διοικητής.Φαντάζομαι ότι πρόβλημα εντοπιότητας δεν θα έχεις εσύ.Για να καπαρώσεις τη θέση καλού κακού βάλε πεθερούς,κουμπάρους κτλ να πουν καμιά καλή κουβέντα.
    Υ.Γ:Συγχαρητήρια στον Βασίλη για τον ζήλο που δείχνει.Συνέχισε έτσι φίλε ,νέους κ καθαρούς ανθρώπους θέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η καφρίλα συνεχίζεται... Πανέξυπνος είσαι ρε μεγάλε! Κληρονομικό το χάρισμα που έχεις; Από τη μανούλα σου ή τον μπαμπάκα σου; Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να το εκμεταλλευτείς και επαγγελματικά!

      Διαγραφή
  3. Γεια σου Βασίλη Σαμπάνη συνέχισε έτσι φίλε μου και μην ακούς τον κάθε καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπιζουμε να δούμε σύντομα αποτελεσματα γιατι η κατάσταση στο νοσοκομείο μας δεν είναι και η καλύτερη. Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στον κο Σιαμπάνη που προσπαθει μεσα σε αυτο το τρελοκομείο να ασχολείται με τα θέματα του νομού μας και οχι οπως οι περισσότεροι να τρεχουν λιγο πριν της εκλογες να βγαλουν καμιά φωτογραφία για να δουμε οτι κατι κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στο Σιαμπάνη Μπράβο και στον νέο διοικητή του νοσοκομείου για τις προσπάθειες που κάνουν αποδείχνουν ότι και οι νέοι άνρθωποι μπορούν να καταφέρουν πολλά

      Διαγραφή
  5. αγαπητέ κυριε Σαμπάνη συγχαρητήρια για το ζήλο και το πάθος σας όχι μονο προεκλογικά αλλα και καθημερινά ταρακουνώντας ένα νεκρό σύστημα και αφυπνίζοντας κάποιους συμπολίτες μας από το βαθύ τους ύπνο.Eλπίζουμε να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος και να μην σας καταπιεί το σύστημα και εσάς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.