Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Κύρος Παπαγεωργίου: "Θέτω υποψηφιότητα για την προεδρεία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Κιλκίς"

"Μετά τις εκλογές στις 11 Απριλίου 2013 για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Κιλκίς νιώθω την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς όλες και όλους εσάς τους συναδέλφους,που με τιμήσατε με την ψήφο σας.
Η ανάδειξή μου ως αιρετού εκπροσώπου αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και ταυτόχρονα υποχρέωση να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου.

Μετά από πολλή σκέψη και την ώθηση ενός μεγάλου αριθμού συναδέλφων μου προς αυτήν την κατεύθυνση, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρεία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Κιλκίς. 

Θα ήθελα να τονίσω ότι η απόφαση της υποψηφιότητάς μου για την τόσο υπεύθυνη αυτή θέση ,δεν είναι αποτέλεσμα αβίαστων συλλογισμών της τελευταίας στιγμής, αλλά σκέψης και προβληματισμού για το αύριο του συνδικαλιστικού μας οργάνου. 

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος πάντως δηλώνω κατηγορηματικά, ότι θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή με γνώμονα το καλό του συνδικαλισμού γιατί πρώτα και πάνω από όλα χρειαζόμαστε ενότητα για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα κοινά προβλήματα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Κύρος Παπαγεωργίου" 

24 σχόλια:

  1. Παπαγεωργίου ο Νομός Κιλκίς σε αγαπάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kali epituxia...o dromos einai duskolos...neoi anthrwpoi axizoun mia eukairia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέοι άνθρωποι που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ..Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ..ΕΣΥ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ(ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ)...ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νεοι ανθρωποι που δεν τους ξερει η μανα τους εχουν διαθεση για σωστη δουλεια και υπερασπιση των κεκτημενων των εργαζομενων. Οσοι ειναι γνωστοι στις μαναδες τους και τους τοπικουε αρχοντες μονο τσιφλικ μπαχτσε δηνιουργουν.. Κυρο πατα γερα και προχωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γελάνε και τα τσιμέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με σενα τον ανωνυμο,απιθανο,κομπλεξικο γελανε....σιγουρα κοιτα λιγο την αμπα σου στον καθρεπτη και μετα μιλα...α και τα δοντια σου η αναπνοη σου εχει μια οσμη καπως περιεργη..

      Διαγραφή
    2. Όχι μόνο τα τσιμέντα αλλά και τα πεζοδρόμια!!!!

      Διαγραφή
  8. Kυρο, καλη σου επιτυχια αλλα οφειλεις εστω και την υστατη ωρα να δηλωσεις δημοσια τις θεσεις σου στα βασικα ζητηματα που ταλανιζουν τον χωρο. Αν ζητας λευκή επιταγή, απλά δεν θα την εχεις απο κανενα. Δωσε το στιγμα σου και προχωρα με πυξιδα γιατι αλλιως θα χαθεις. Η ευθυνη της εκπροσώπησης των συναδελφων είναι μεγάλη. Δεν αρκεί να το θες και να προσπαθεις. Χρειάζεται συμμαχίες οι οποιες θα εχουν στέρεα βάση. Θα εχουν δοκιμαστει και θα στηριζονται στην κοινή στρατηγικη. Ολοι αγαπάμε τους συναδέλφους αλλά πως θα υπηρετησεις τα συμφεροντα τους αν δεν τους εχεις δίπλα σου? Θελει μαεστρια και διπλωματια. Αν δεν παρεις θεση ο καθένας θα νομίζει ότι θέλει....Θα τους χάσεις. Παρε θέση ακομα και αν δυσαρεστήσεις κάποιους. Τουλάχιστον θα ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Καλό αγώνα εν κατακλείδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γελάνε και τα τσιμέντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ΄σενα θα γελάει το σκυρόδεμα! Τέτοιο σχόλιο δικαιολογείται μόνο με όνομα και υπογραφή "τσομπανόβλαχος". Το έγραψες και εις διπλούν μην τύχει και δεν...Μπαγλαμά!

      Διαγραφή
  10. Ενας νεος κ καταταξιωμενος ανθρωπος πρεπει να μπει σε αυτη τι θεση για να μας λυση τα προβληματα με μερακι κ ζηλω.. ειδαμε κ τους παλιους... καιρος να τους αποσυρουμε κ να δωσουμε την ευκαιρια στον γνωστο, φιλο, συναδερφο Κυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΨΥΧΑ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΠΑΡ...
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύρο προχώρα μας παίρνει η κατηφόρα!!! Ο Νομός Κιλκίς σε αγαπάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΓΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ.
    Ο κ.ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητήρια για την εκλογή σου! Καλή τύχη στην εκλογική αναμέτρηση για την προεδρία!Μακάρι η επιθυμία όλων σας να είναι συνειδητοποιημένη για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελπίζω ο κ.Ταταρίδης να κάνει το αυτονόητο,να δώσει θέση στα νέα παιδιά.Επιτέλους όλοι και όλα κάνουν τον κύκλο τους και πιστευω ακράδαντα οτι κάτι τέτοιο συνέβη με τον αγαπητό κ.Ταταρίδη.Καλή επιτυχία και καλή δύναμη αγορίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα τελευταία χρόνια είδαμε ότι ο συνδικαλισμός έχει χάσει τον ρόλο του και έχει απαξιωθεί,κανένας δεν αμφισβητεί την προσφορά του κ.Ταραρίδη,αλλά ήταν και αυτός που έφερε με τις ενέργειές και τις κινήσεις του τον διχασμό στο συνδικαλιστικό όργανο στο Νομό Κιλκίς.Αφήστε να προχωρήσει και ένα νέο άτομο που θα ενώσει τους 11 και όχι θα τους διχάσει..επιτέλους αυτός ο σύλλογος θα προσφέρει να δουλέψει!όλοι χρειάζονται σε αυτή την κρίσιμη φάση που περνάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πρώτον εχω να σας τονισω οτι ειστε ολοι γελοίοι
    δευτρον αν μαθετε να ψηφιξετε και οχι να λετε μ@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καποι σνεχιζουν την μ@@@@@@@ οπος ο τοτος πιο περα δεν πηγαν ΤΥΦΛΏΘΗΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.