Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Δραστηριότητες Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στη Γουμένισσα με αφορμή τους Β’ Χαιρετισμούς.
Ομιλία
Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 και ώρα 19:30, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς θα έχει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του (Μητροπόλεως 11) μία ξεχωριστή ομιλία. Ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σαγματά, ο οποίος θα προσκομίσει προς προσκύνηση και το Ιερόν Τεμάχιον του Τιμίου Ξύλου και του οποίου η υποδοχή θα γίνει στην αυλή του Μητροπολιτικού Ναού (Τετάρτη 3 Απριλίου). Θα είναι μεγάλη μας χαρά να παραβρεθείτε στην συγκεκριμένη ομιλία και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Είσοδος Ελεύθερη.

Χαιρετισμοί
Εν όψει της Σαρακοστής και συγκεκριμένα της έναρξης των Χαιρετισμών
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς συνεχίζει να διοργανώνει προσκυνηματικές εκδρομές στα εξής μοναστήρια:

Γ’ Χαιρετισμοί (5 Απριλίου) – Κύριλλου-Μεθοδίου – Ακρίτας Κιλκίς
Δ’ Χαιρετισμοί (12 Απριλίου) – ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ – Ακριτοχώρι Σερρών

Το εισιτήριο και η ώρα αναχώρησης είναι αντίστοιχα:

Γ’ Χαιρετισμοί: 5 ευρώ και 3:30 μ.μ.
Δ’ Χαιρετισμοί: 7 ευρώ και 3:30 μ.μ.

* Στο πρόγραμμα των χαιρετισμών υπήρξε μία αλλαγή όσον αφορά τους Γ’ και Δ’ Χαιρετισμούς. Αυτό προέκυψε, καθώς είχαμε τη τιμή και τη χαρά να μας προσκαλέσει στους Γ’ Χαιρετισμούς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ, καθώς θα τελέσει ο ίδιος την ακολουθία των τρίτων Χαιρετισμών στο χωριό Ακρίτας.

Σημείο αναχώρησης: Ταξιδιωτικό γραφείο Κριεζής

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στη γραμματεία (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς – τηλ: 2341027684
Δευτέρα – Παρασκευή / 6:00 μ.μ – 8:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου