Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο "Θανάσης Σταμοπουλος" μετέχει την Κυριακή ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμπάκα-Τρίκαλα "Θανάσης Σταμοπουλος" που διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρόνια από τον Σύλλογο Δρομεων Τρικαλων και τελεί υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, θα αγωνιστεί την Κυριακή 7 Απριλίου ο Γιάννης Παπαδόπουλος. 
Ο κορυφαίος δρομέας μεγάλων αποστάσεων του ΓΑΣ Κιλκίς έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την προετοιμασία του και στοχεύει σε νέα μια ατομική επίδοση σε έναν αγώνα που προσφέρεται για το σκοπό αυτό.

Θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του Παπαδόπουλου στον μεγαλύτερο Ελληνικό ημιμαραθώνιο, που φέτος έχει ξεπεράσει τις χίλιες συμμετοχές, και στον οποίο έχουν δηλωθεί να συμμετάσχουν οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές των μεγάλων αποστάσεων.

Στον περσινό αγώνα ο Παπαδόπουλος είχε τερματίσει στην 3η θέση του αγώνα , ενώ η ατομική του επίδοση είναι 1 ώρα 09.59 από τη νίκη του στον φετινό νυχτερινό ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.