Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ο Τριγωνοψαρούλης ταξιδεύει εντός και εκτός Ν. Κιλκίς

Ο Τριγωνοψαρούλης, η όμορφη παράσταση της Παιδικής Σκηνής, της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπ/κών ν. Κιλκίς, ταξίδεψε την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο Πολύκαστρο, όπου έδωσε 2 παραστάσεις, πρωί και απόγευμα στο κατάμεστο θέατρο του Πολιτιστικού κέντρου Πολυκάστρου
Τα μέλη της Παιδικής Σκηνής της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπ/κών Ν. Κιλκίς , νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, παρουσίασαν μια υπέροχη παράσταση κουκλοθέατρου-μαύρου θεάτρου, για παιδιά και μεγάλους, πλημμυρισμένη με χρώματα, μουσική , μηνύματα και μαγεία, η οποία, και τις 14 φορές που παίχθηκε στο Κιλκίς, ενθουσίασε τα παιδιά και το κοινό. 

Αποφασίσανε λοιπόν, να μεταφέρουν (παρά τις δυσκολίες και τον κόπο) τη φαντασμαγορική παράσταση τους, στην πόλη της Θεσ/νίκης, για μικρούς και μεγάλους θεατές. 

Το έργο, ο Τριγωνοψαρούλης του Βαγγέλη Ηλιόπουλου σε μια ελεύθερη, ευφάνταστη και απολαυστική διασκευή και σκηνοθεσία, της γνωστής σε πολλούς σας Θεοδοσίας Σβολάκη, τέως σχολικής συμβούλου Π.Ε., υπεύθυνης της Παιδικής Σκηνής, παίζεται με συντελεστές-εμψυχωτές δασκάλους και νηπιαγωγούς του Κιλκίς, σε μια κατάθεση ταλέντου, κεφιού και υπευθυνότητας, ενώ η όμορφη μουσική είναι της Νατάσας Καββαδία. 

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την αντιδημαρχία Πολιτισμού και συγκεκριμένα την κ. Έλλη Χρυσίδου, αντιδήμαρχο Πολιτισμού, του Δήμου Θες/νίκης , για την δωρεάν παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου ΑΝΕΤΟΝ [Παρασκευοπούλου 42], για τη Κυριακή 14 Απριλίου. 

Την Κυριακή 14 Απριλίου θα δοθούν 2 παραστάσεις:
στις 12 το μεσημέρι για Α.Μ.Ε.Α. και … στις 7 το απόγευμα για το κοινό και τους φίλους της Πολιτιστικής Εταιρίας. 

Από το Φθινόπωρο του 3013, οι παραστάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, όπως Δράμα. Βέροια, Έδεσσα, Κατερίνη, Καστοριά, Αριδαία, Σέρρες και Άργος Ορεστικό.

Ολόψυχα ευχόμαστε ο Τριγωνοψαρούλης να είναι καλοτάξιδος και να σκορπίζει
την αγάπη του και τη μαγεία του σ’ όλα τα παιδιά και στους μεγάλους.

Το Δ.Σ. της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπ/κών Ν. Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.