Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Εγκαίνια Φωτοβολταϊκού Συστήματος στο Γυμνάσιο Νέου Γυναικοκάστρου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. στο Γυμνάσιο Νέου Γυναικοκάστρου, θα λάβει χώρα η τελετή εγκαινίων του Φωτοβολταϊκού Συστήματος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω Ανανεώσιμης Πηγής Ενέργειας, το οποίο εγκαταστάθηκε στο Γυμνάσιο, με δαπάνη του Δήμου Κιλκίς.
Το έργο θα εγκαινιάσουν ο Δήμαρχος Κιλκίς και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς παρουσία της Διευθύντριας κ. Χριστοφορίδου Ελεονώρας, και του Συλλόγου Διδασκόντων. 

Στα εγκαίνια θα παρευρεθούν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς, το Προεδρείο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης του Γυμνασίου, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου, εκπρόσωποι των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής καθώς και εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων.

Την ίδια μέρα, θα γίνει στο σχολείο ο απολογισμός και η διάχυση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος COMENIUS, στο οποίο συμμετείχε το Γυμνάσιο για τα σχολικά έτη 2011-2012 και 2012-2013. Τη λήξη των εργασιών του Προγράμματος θα αναγγείλει ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς κ. Κωνσταντινίδης Γεώργιος.

Οι δύο εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό.


Έπαινος Β'θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς "Αποδίδουμε ΕΠΑΙΝΟΝ της Υπηρεσίας στο Γυμνάσιο Ν. Γυναικοκάστρου, καθώς και στην κ. Χριστοφορίδου Ελεωνόρα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 11, για τη δημιουργία του πρώτου Φωτοβολταϊκού Συστήματος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος σε σχολική μονάδα του Νομού Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.