Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Εκδήλωση βετεράνων του "Μεγάλου Αλεξάνδρου" Δοϊράνης

Σε μια βραδιά μνήμης και τιμής οι βετεράνοι του συλλόγου « ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ » της δημοτικής ενότητας Δοϊράνης του δήμου Κιλκίς έκοψαν την βασιλόπιτα τους το Σάββατο είκοσι τρείς Φεβρουαρίου και παράλληλα γύρισαν το χρόνο δέκα χρόνια πίσω όταν έμπαιναν οι βάσεις για την δημιουργία του συλλόγου.
Με την παρουσία και την ευλογία των εφημέριων των Αμάραντων π. Πασχάλη, Αγ. Χαράλαμπου π. Δημήτριου, Δροσάτου π .Ιωάννη και Κορυφής π. Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας με τον π. Πασχάλη να είναι ο τυχερός της βραδιάς παίρνοντας ως δώρο ένα λάβαρο του συλλόγου από τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Δήμπαλα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γκουντενούδης,ο βουλευτής της Ν.Δ, Γιώργος Γεωργαντάς, οι πρώην βουλευτές Θεόδωρος Πασαλίδης της Ν.Δ. Γιώργος Φραγγίδης του ΠΑΣΟΚ, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ανδρέας Βεργίδης και Αθανάσιος Τσιραμπίδης,ο πρόεδρος της κοινότητας Αμάραντων Δημήτρης Πιπερτζής οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων του δήμου Κιλκίς, Νίκος Αφεντουλίδης και Γιάννης Φαχουρίδης οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Σισμανίδης και Σάκης Τριαναταφυλλίδης καθώς και πολύ φίλοι και μέλη του συλλόγου.

Μέσα από τις αναφορές του Γιώργου Δήμπαλα για την δεκαετή πορεία και την παρουσία της από τις σελίδες της εφημερίδας του συλλόγου οι παλαίμαχοι της ακριτικής περιοχής του νομού Κιλκλίς θυμήθηκαν τα παλιά και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση

Για την προσφορά τους στην ίδρυση του συλλόγου και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού Κιλκίς τιμήθηκαν οι εξής: Γιώργος Δήμπαλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Γιάννης Τρούπης, Πέτρος Κωτούλας, Παναγιώτης Μηλιωρίτσας, Χρήστος Χαραλαμπίδης,Κώστας Παπακώστας, Νίκος Μάρκου,Γιώργος Καραντώνης, Θεόδωρος Γεκουσίδης, Βασίλης Σαράντης, Γιώργος Δήμπαλας του Αγγέλου, Λάκης Βαγγελάς, Ηλίας Καλπακίδης, Δημτρης Περδικίδης, Γιώργος Παναγιωτίδης, Γιώργος Καλπακίδης, Κώστας Τερζενίδης, Νίκος Καλπακίδης, Ηρακλής Σισμανίδης, Αθανάσιος Τσιραμπίδης Περικλής Τρούπης, Γιάννης Σισμανίδης,Βασίλης Λεγνωσίδης, Αθανάσιος Τριανταφυλλίδης καθώς και η ομάδα του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΑΓ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ για την άνοδο στην Α΄Ερασιτεχνική κατηγορία.

Η συγκινητική βραδιά ολοκληρώθηκε με τα μουσικά ακούσματα του Στέλιου Καζαντζίδη, Πάνου Γαβαλά και Στράτου Διονυσίου από τις πενιές και το τραγούδι του υπέροχου Αμαραντιώτη μουσικού και μαθηματικού Νίκου Παπαγεωργίου.

Η όλη εκδήλωση συνοδεύτηκε από πλούσια κρεατικά εδέσματα, προσφορές φίλων του συλλόγου και τα κορυφαία κρασιά του Αμαραντιώτη οινοποιού και μέλος του συλλόγου Ηλία Ποιμενίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.