Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ώρα ευθύνης η Γενική συνέλευση των εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς Παιονίας

Υπογράφουν
Δυνάμεις στο Δημόσιο
Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση (Δ.Α.Σ.)
εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
"Συνάδελφε, συναδέλφισσα
Στην επερχόμενη ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου καλούμε τους συναδέλφους να καταψηφίσουν τον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα έρθει με νέο κουστούμι, με νέο πρόεδρο και Δ.Σ. για να παρουσιάσει ένα νέο μείγμα ελπίδας από τα ίδια όμως υλικά.

Να θυμίσουμε στο Δ.Σ. πως το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι τους το παραχώρησαν προσωρινά οι εργαζόμενοι, για να το αξιοποιήσουν προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Οι ανίερες συμμαχίες εντός της παράταξης “Ενωμένοι Εργαζόμενοι” έχουν διαταραχτεί και μόνο προβλήματα θα προκύπτουν από εδώ και στο εξής, καθώς μόνο ενωμένοι δεν είναι πλέον. Η συνοχή άλλωστε έσπασε την επομένη των εκλογών, όταν στο συνέδριο της ΠΟΕ – ΟΤΑ στη Θεσσαλονίκη, κατέβηκαν με διαφορετικά ψηφοδέλτια (ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ αντίστοιχα). Εκεί που είστε, συνάδελφοι του ΔΣ, σας έστειλαν οι εργαζόμενοι για να τους υπηρετείτε και όχι για να κάνετε ότι θέλετε με την εξουσία που σας εμπιστεύτηκαν.

Ο Σύλλογος δεν μπορεί να συνεχίζει να μένει στην απραξία και όλα να τα χρεώνουν στους ατυχείς χειρισμούς των διαφόρων ατόμων του Δ.Σ. Είστε παράταξη και η ευθύνη είναι συλλογική.

Στην προσπάθεια δημιουργίας τεχνητού κλίματος ενότητας και ευφορίας να απαντήσουμε με μομφή στο πρόσωπο των συμβιβασμένων δυνάμεων. Να απαιτήσουμε εκλογές, να εμπιστευτούμε νέο Δ.Σ. και χωρίς την «ρετσινιά» από τα τελευταία γεγονότα ο σύλλογος να συνεχίσει την πορεία του. Είναι ευθύνη όλων να το πράξουν. Την αναστάτωση αυτή δεν την προκάλεσαν οι εργαζόμενοι αλλά αυτοί που προσωρινά εμπιστεύτηκαν και κρίθηκαν ανεπαρκείς."

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΔΑΣ
    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.