Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση Μ. Γλέζου και Ε. Αγαθοπούλου με τους Κιλκισιώτες της Αθήνας

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων συναντήθηκε με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Γλέζο και Ειρήνη Αγαθοπούλου την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στα γραφεία του κόμματος τους στη Βουλή.  Σκοπός της συνάντησης ήταν το ολοκαύτωμα των τριών χωριών του Κιλκίς και η παρέμβαση για την αναγνώριση τους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Κωνσταντινίδης ενημέρωσε τους δύο βουλευτές, ότι από την άνοιξη του 2012 ο σύλλογος έχει πάρει την πρωτοβουλία να φέρει στην επικαιρότητα και να αναδείξει το ολοκαύτωμα των τριών χωριών των Κρουσίων Κιλκίς. Ιδιαίτερα στάθηκε στην τελευταία του επιστολή στο δήμο Κιλκίς, που είναι και ο «καθ’ ύλη αρμόδιος».

Τόσο ο Μ. Γλέζος όσο και η Ε. Αγαθοπούλου δήλωσαν αλληλέγγυοι και υποσχέθηκα να δώσουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειασθεί. Ο Μ. Γλέζος έδωσε πολύτιμες συμβουλές για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Μετά την αποχώρηση του Μ. Γλέζου τα μέλη του Δ.Σ. παρέμειναν και συζήτησαν με την βουλευτίνα του νομού μας προβλήματα του νομού. Την ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες και τα προβλήματα του συλλόγου και γενικότερα για τους συμπατριώτες μας που ζουν και εργάζονται στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Η κ. Ε. Αγαθοπούλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρων και δήλωσε ότι είναι κοντά στο σύλλογο και όπου μπορεί θα βοηθήσει.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο διευθυντής του πολιτικού της γραφείου
κ. Μάρκος Χατζησάββας και τα μέλη του Δ.Σ. Αλίκη Ατματζίδου, Αγγελική Ιωαννίδου, Αναστασία Βάτσου, Παύλος Μπουρουτσίδης και Μάκης Καραπιπερίδης.

2 σχόλια:

  1. Ναι και τι τους είπε ζήτω η Μακεδονία η ζήτω η Θράκη αχαχαχαχαχαχαχαα
    Ρε βάλτε μυαλό και πετάξτε έξω όλα αυτά τα ανθελληνικά πλήρως κατευθυνόμενα άτομα γιατί έλληνες δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.