Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Παράσταση διαμαρτυρίας Αγαθοπούλου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό βροχή και επιτήρηση διμοιριών των ΜΑΤ, πραγματοποίησαν σήμερα μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, για το απαράδεκτο γεγονός παρουσίας ένστολων αστυνομικών σε χτεσινή συνάντηση εκπροσώπων των σωματείων. 
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ειρήνη Αγαθοπούλου, που συμμετείχε στην παράσταση διαμαρτυρίας, επεσήμανε ότι «τα φαινόμενα αντιδημοκρατικής αυθαιρεσίας της τρικομματικής κυβέρνησης δεν έχουν τέλος, ούτε σε επίπεδο θεσμών, ούτε σε επίπεδο κοινωνίας και δικαιωμάτων».

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση μαρτυρίες συνδικαλιστών, τόσο ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως όσο και οι ίδιοι οι ένστολοι αστυνομικοί παραδέχτηκαν ότι τα αστυνομικά όργανα είχαν εντολή να διερευνήσουν αν τίθεται ζήτημα "τάξης και ασφάλειας", κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού των Πρωτοβάθμιων Σωματείων.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κατέληξε ότι «οι εργαζόμενοι όλης της χώρας, σύντομα θα δώσουν την κατάλληλη απάντηση στην κυβέρνηση και τους μηχανισμούς χειραγώγησης. Στην μεγάλη πανεργατική απεργία της 20 Φλεβάρη, αλλά και στους αγώνες που έρχονται».

4 σχόλια:

  1. Έως ότου έρθουν οι αγώνες δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι για να μετέχουν στις απεργίες...πεινασμένοι κι άνεργοι θα υπάρχουν.Η ζωή δεν είναι παιχνίδι για να έχουμε εξ αναβολής αγώνες...η Ειρήνη άργησε μια μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσένα πάντως Μπάμπη δε σε έχουμε δει ποτέ στο δρόμο να διαδηλώνεις...
    Οπότε πρώτα αυτοκριτική και μετά κριτική στους άλλους...
    Εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε αργήσει να ξεσηκωθούμε..
    Για να δούμε αυτή την Τετάρτη πόσοι θα είμαστε στο Κιλκίς!!
    Από εδώ και πέρα δεν υπάρχει δικαιολογία! Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του!!
    Όλοι στο δρόμο να διώξουμε τον τρόμο κ τη μιζέρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί εσένα ρε ανώνυμε σε έχουμε δει και λες για τους άλλους εξυπνάκια ανώνυμε, ανώνυμε , ανώνυμε .
    Και στην τελική με ποιους θέλει να κατέβει με εσάς που πουλάτε την Μακεδονία μας σαν να μην υπήρξε ποτέ που πουλάτε την ιθαγένεια σαν να είναι ντε και καλά όλοι έλληνες και όλα αυτά τα σοφιστικέ τα κουλτουριάρικα που πουλάτε την Θράκη στα φιλαράκια σας τους τούρκους αφήστε τα κουλτουριάρικα και τα κασκολάκια σας και κατεβάστε στο δρόμο και την αγαθοπουλου καμία φορά από δημοσιεύσεις και διαπιστώσεις μέσα από γραφεία χορτάσαμε γιατί προτάσεις σοβαρές δεν βλέπουμε η μάλλον προτάσεις βλέπουμε κάτι 75 % φορολογία στους πλούσιους λες και μας πειράζει που κάποιοι είναι πλούσιοι το θέμα είναι να έχουμε καλούς μισθούς και μέριμνα για τον πολίτη και ας είναι όποιος θέλει ότι θέλει και όχι την πολιτική του αφού έχει ο γείτονας κατσίκα και δεν έχω εγώ να πεθάνει η κατσίκα του γειτονα η το άλλο το ωραίο να τους κάνουμε όλους έλληνες και μετά άμα θέλουν μπορούν να φέρουν και το σόι τους εδώ και πολλά πολλά άλλα που για να τα γράψω θέλω πολλές ώρες ακόμα. Κουλτουριάρηδες που μας το παίζετε και επαναστάτες από το internet και την τηλεόραση ε Κουλτουριάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρώμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πρώτα απ' όλα και πάνω απ' όλα το κυανούν, που είναι το χρώμα της Εθνικής μας Σημαίας, του αιματοβαμμένου λάβαρου του Έθνους μας τους τελευταίους δύο αιώνες της Ελληνικής Ιστορίας. Κομματικά μας χρώματα το άσπρο, το μαύρο και το κόκκινο και αυτό όχι για να μιμηθούμε, όπως ισχυρίζονται οι συκοφάντες μας τα χρώματα του ναζισμού ή της σημαίας της Αιγύπτου(...), αλλά γιατί είναι τα χρώματα τα οποία κατ' εξοχήν χρησιμοποίησαν στα πρώτα τους λάβαρα οι ήρωες και οι πρωτοπόροι της εθνικής επαναστάσεως του 1821. Κατ' εξοχήν δε χρησιμοποίησε τα χρώματα αυτά ως εθνικά τόσο ο Ρήγας Φεραίος, όσο και η Φιλική Εταιρεία. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από την επίσημη διακήρυξη της Φιλικής Εταιρείας:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.