Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Απεργία της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νομού Κιλκίς, καλεί τους Δημόσιους Υπαλλήλους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργιακή κινητοποίηση και απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς την ίδια ημέρα στις 11:00π.μ., διαδηλώνοντας κατά της σκληρής και αδιέξοδης πολιτικής της ύφεσης, της λιτότητας, της ανεργίας, των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων, της διαρκούς συρρίκνωσης του Δημόσιου Τομέα και της υπονόμευσης του κράτους πρόνοιας που υλοποιούνται με την εφαρμογή ενός εξοντωτικού μνημονίου, που ακόμα και οι ίδιοι οι εμπνευστές του ομολογούν τώρα ότι ήταν λάθος!
Οι εργαζόμενοι του Δημόσιου Τομέα ενωμένοι περισσότερο από ποτέ βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο προκειμένου να ανατρέψουν αυτή την απάνθρωπη και αδιέξοδη νεοφιλελεύθερη, μνημονιακή πολιτική, η οποία οδηγεί σε οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία.


Η Ε.Γ. του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νομού Κιλκίς, καλεί τους Δημόσιους Υπαλλήλους να αγωνιστούν για να σταματήσει:
Η πολιτική των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων στο Δημόσιο Τομέα, επισημαίνοντας ότι αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων δεν πρέπει αφενός να μετατραπεί σε μια νέα διαδικασία απαξίωσης των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα και αφετέρου να αποτελέσει «άλλοθι» για την πραγματοποίηση χιλιάδων νέων απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, οι οποίες προβλέπονται στο μνημόνιο.
Η συνεχής υπονόμευση των Δημοσίων Υπηρεσιών και των Κοινωνικών Αγαθών. 

Η πολιτική της Τρόικας και της Κυβέρνησης οδηγεί σε δραματική συρρίκνωση τη Δημόσια Υγεία, υπονομεύει τη δημόσια και δωρεάν παιδεία και κατεδαφίζει το Δημόσιο Ασφαλιστικό Σύστημα.

Η δραματική μείωση των συντάξεων, η εξαέρωση των επικουρικών συντάξεων και του εφάπαξ, που δρομολογείται μέσω νέων οδυνηρών παρεμβάσεων, οι οποίες σχεδιάζονται για την επόμενη διετία.

Η συνεχής αφαίμαξη των εισοδημάτων. Μετά τις μνημονιακές περικοπές που φθάνουν πλέον στο 50% στο Δημόσιο Τομέα, οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες πραγματικές μειώσεις εξαιτίας της νέας φορολογικής επιδρομής, αδυνατώντας να έχουν μια στοιχειώδη αξιοπρεπή διαβίωση.

Η Απεργιακή Συγκέντρωση και πορεία προς το Δημαρχείο, θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς στις 11:00 π.μ.
Από την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νομού Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου