Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Μια προσκοπική παρέα με ιδανικά

Του Χρήστου Καναρόπουλου
Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα τα μέλη του 2ου Συστήματος Δ/Προσκόπων Κιλκίς έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα τους, ανταλλάσσοντας ευχές για δημιουργική χρονιά γεμάτη δράση και πλούσιο προσκοπικό παιχνίδι, το περασμένο Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς. 
Λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές, μέλη του δικτύου, βαθμοφόροι, παλαιοί πρόσκοποι, μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης και γονείς γέμισαν την αίθουσα του Ε.Β.Ε. στέλνοντας μέσα από τις δραστηριότητες του Συστήματος αισιόδοξα μηνύματα συλλογικότητας και αλληλεγγύης.


Η απλή και όμορφη εκδήλωση που παρουσίασε ο Αρχηγός της Ομάδας Δημήτρης Γκορίδης, ξεκίνησε με ένα σύντομο βίντεο από τις δραστηριότητες των τμημάτων, τις οποίες παρουσίασε στους γονείς περιληπτικά ο Αρχηγός του 2ου Συστήματος Χρήστος Καναρόπουλος, αναφέροντας τους βαθμοφόρους Γιώργο Χατζηβασιλείου, Δημήτρη Γκορίδη, Τσόφα Κοβλακίδου, Σοφοκλή Τομπουλίδη, Γιώργο Χατζηβακαλέλη, Γεωργία Ιορδανίδου και Αβραάμ Αβραμίδη και ευχαριστώντας παράλληλα τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους καθώς και τους φορείς (Περιφερειακή Ενότητα, Δήμος Κιλκίς και Επιμελητήριο) για την συνεχή υποστήριξη τους. Για την καλή πορεία του Συστήματος αναφορά έκανε και ο πρόεδρος της Ε.Κ.Σ. Αντώνης Κομπατσιάρης ευχαριστώντας τους βαθμοφόρους για την προσπάθεια τους να δημιουργούν όμορφες στιγμές στα παιδιά. 


Ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που καταβάλλουν τα ενήλικα στελέχη της Προσκοπικής Κίνησης είπε ο Περιφερειακός Έφορος των Προσκόπων Κιλκίς Χρήστος Τομπουλίδης, ο οποίος φανερά ικανοποιημένος, υπογράμμισε την αξία της παρέας και των ιδανικών που υπηρετούν, ευχόμενος καλό προσκοπικό παιχνίδι σε όλα τα μέλη του Συστήματος. Υπογράμμισε ότι το 2013 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τους Προσκόπους καθώς συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του στο Κιλκίς, γεγονός που θα εορταστεί με την αρμόζουσα λαμπρότητα. 


Την θετική παρουσία των Προσκόπων στην κοινωνία και την συμβολή τους στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου μέσα από τις αρχές τους και την συλλογικότητα που τους χαρακτηρίζει τόνισαν ιδιαίτερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ο οποίος ευλόγησε και την βασιλόπιτα, αλλά και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παύλος Τονικίδης. 


Από την Αγέλη τυχερός αναδείχθηκε ο Αριστοτέλης Χατζηβασιλείου, από την Ομάδα η Κωνσταντίνα Υφαντή, από την Κοινότητα η Καλλιόπη Γεωργιάδου και από τους βαθμοφόρους ο Αβραάμ Αβραμίδης οι όποιοι κέρδισαν από ένα προσκοπικό εγκόλπιο ενώ από την μεγάλη βασιλόπιτα το φλουρί έτυχε ο Περ. Έφορος Χρήστος Τομπουλίδης που αντιστοιχούσε σε μια βυζαντινή εικόνα. Από πλευράς Περιφέρειας παρέστησαν επίσης οι Έφοροι Χρήστος Ζώγκας και Στέλιος Κανελής καθώς και παλαιοί Αρχηγοί Συστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.