Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα στις 21:30 στο θερινό Σινεμά του Λόφου Κιλκίς

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ
ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -διάρκεια: 107΄-παραγωγή: 2011(βραβείο καλύτερης ταινίας, Α’ και Β’ ανδρικού ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για το 2012, βραβεία σκηνοθεσίας και α ανδρικού ρόλου στο φεστιβάλ Σαν Σεμπαστιάν)
Σκηνοθεσία: Φίλιππος Τσίτος
με τους Aντώνη Καφετζόπουλο, Θεοδώρα Τζήμου, Χρήστο Στέργιογλου, Αχιλλέα Κυριακίδη, Μισέλ Δημόπουλο, Μηνά Χατζησάββα

Υπόθεση: Ο Σωτήρης είναι προανακριτής της Αστυνομίας. Μια μέρα αποφασίζει να γίνει δίκαιος. Θα αθωώνει όλους αυτούς που έπεσαν στο έγκλημα επειδή δεν είχαν “στον ήλιο μοίρα”. Στην προσπάθειά του να σώσει έναν ακόμα αθώο, σκοτώνει από λάθος έναν άνθρωπο. Η Δώρα είναι η μοναδική μάρτυρας στο έγκλημα. Η Δώρα είναι ο άνθρωπος του οποίου τη βοήθεια χρειάζεται ο Σωτήρης. Και ενώ δεν της περισσεύει η συμπόνια, ο Σωτήρης την νιώθει σαν τον μοναδικό του σύμμαχο. Η "άδικη" Δώρα θα σώσει τον "δίκαιο" Σωτήρη; Και ο έρωτας; Τι κάνουμε τώρα με τον έρωτα;

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΛΟΦΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.