Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Έρχεται η οριστική ταφόπλακα για τον εμπορικό κόσμο του νομού Κιλκίς

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της "Γνώμης" ξεκίνησαν στα Σκόπια οι εργασίες για την κατασκευή ενός μεγάλου εμπορικού κέντρου πολύ κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα. Μετά την ανεξέλεγκτη και ακατανόητη συνεχή ροή των Ελλήνων, για καζίνο, βενζίνη, φασολάκια, τεχνητές οδοντοστοιχίες κτλ, έρχεται μάλλον και η οριστική ταφόπλακα για τον ήδη δοκιμασμένο εμπορικό κόσμο του νομού μας.
Δυστυχώς κάποιο συμπολίτες μας δεν έχουν καταλάβει ότι, σε αυτή τη ζωή δεν μετριούνται όλα μόνο σε χρήμα, αλλά και σε προσωπική και εθνική αξιοπρέπεια. Κάθε ευρώ "έξω", όσο φτηνό κι αν είναι, είναι ένα επιπλέον λιθαράκι για περισσότερη ύφεση, ανεργία, φτώχεια στην πατρίδα μας. Καλό κουράγιο για αυτά που έρχονται...

8 σχόλια:

  1. Ο κόσμος εδώ δεν έχει να φάει την αξιοπρέπεια θα κοιτάξει.Δεν υπάρχει οργάνωση πουθενά σε αυτή τη χώρα και θέλουμε τον κόσμο να μην ψωνίζει από τα Σκόπια.Μας δουλεύεται!!!Τι κάνουν οι τοπικοί άρχοντες γιαυτό????Ξέρουμε πολύ καλά ότι τίποτα δεν πάνε είναι για το θεαθήναι και εμφανίζονται σε εκδηλώσεις και διάφορα άλλα για τα μάτια του κόσμου μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δωστε δουλειά και ικανοποιητικούς μισθούς στην Ελλάδα για να μην φύγει κανένας. Αλλοι έδιωξαν πρώτοι τα κεφάλαια τους στο εξωτερικό και καταδίκασαν τους εργαζόμενους στην φτώχεια και την ανέχεια. Ειναι ντροπή να κατηγορεί ο εμπορικός κόσμος τους απλούς καταναλωτές που μετράνε και το ευρώ. Εκει τους καταντήσατε. Δεν πηγαίνει ο κόσμος με τη θεληση του στα Σκόπια. Τον αναγκάζετε, εσίς που τόσα χρόνια επιδοτούσατε την μετεγκατάσταση των επιχειρησεων σε τριτες χώρες. Πατρίδα για εσάς είναι το κέρδος. Σταθείτε πλάι στον κάθε εργαζόμενο για να σώσει την δουλειά του και το μεροκάματο του και όλα θα αλλάξουν. Να είστε σίγουροι γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Ήτανε στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάιδαρος...δυστυχώς εκεί μας κατάντησαν. Πράγματι ο καταναλωτής πλέον μετράει και το ευρώ άλλωστε κι οι ίδιοι οι έμποροι κι αυτοί σαν καταναλωτές το ίδιο δεν κάνουν, δεν αγοράζουν εκεί που θα βρουν φτηνότερα;; Δεν αγοράζανε, χρόνια τώρα από την Θεσσαλονίκη; δεν βάζουνε φθηνή βενζίνη από τα Σκοπιά; δεν πηγαίναν στην Βουλγαρία; δεν κάνουνε διαδικτυακές αγορές από χώρες του εξωτερικού όταν τους συμφέρει οικονομικά; ή τέλος δεν ψωνίζουν από πολυκαταστήματα κι Super Market ξένων συμφερόντων (π.χ. γερμανικών, γαλλικών κλπ). Η ταφόπλακα τελικά οφείλεται στους "καλούς" πολιτικούς μας, τα τσιράκια τους, τις κυβερνήσεις τους και τα κόμματα τους που επί χρόνια ξεπουλάνε τα πάντα και η κατρακύλα μας σαν χώρα δεν έχει τελειωμό. Και το χειρότερο είναι ότι μας κάνουμε να μαλώνουμε και μεταξύ η μία τάξη απέναντι στην άλλη. Διαίρει και βασίλευε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα εγω βλέπω οτι υπάρχει κλίμα συνεργασίας με τον γειτονικό δήμο Γευγελή.... και απο οτι κατάλαβα θέλουμε η δεν θέλουμε συνεργασία με τους γείτονες?? αλλιώς γιατί να πηγαινοέρχονται και να κάνουν δαπάνες σε βάρος του Δήμου με τα τραπεζώματα και τους ειδικούς συμβούλους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν από καιρώ είχε κλείσει τα σύνορα ο Λαπορδας στους δημότες του για να μην αγοράζουν από τα Σκόπια και πριν απο μια εβδομάδα φύτευαν δεντράκια με τον ομόλογό του της Γευγελη.....τι να πει κανίς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην εποχή που ζούμε, ΝΑΙ, μετριούνται σε χρήμα! Έτσι όπως τους κατάντησαν τους Έλληνες, δεν θα κοιτάξουν την αξιοπρέπεια αλλά την επιβίωσή τους. Ας πρόσεχαν τα λαμόγια που κατάκλεψαν αυτή τη χώρα κι όλοι οι προδότες που ισοπέδωσαν τα πάντα και έφεραν σε απόγνωση εκατομμύρια πολίτες.
    Η αλήθεια είναι ότι όλων των Κιλκισιωτών (κι όχι μόνο) η υπερηφάνεια θίγεται με το να ενισχύουν τους (κάποτε) γυφτοσκοπιανούς, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. Εγώ τους δικαιολογώ απόλυτα όσους πάνε και ψωνίζουν τρόφιμα ή φουλάρουν φθηνή βενζίνη ή φτιάχνουν τα δόντια τους κλπ. Δεν τους δικαιολογούσα άλλες εποχές (πριν 10 χρόνια) και δεν θα τους δικαιολογούσα και σήμερα αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες.
    Αλλά όπως λέει κι άλλος αναγνώστης παραπάνω, παλιότερα ήταν η Θεσ/νίκη που μας αποροφούσε. Έπειτα τα Σκόπια κι η Βουλγαρία. Κι αυτά να μην ήταν, σήμερα υπάρχει το διαδίκτυο όπου όλοι κάνουν τις παραγγελίες και τα ψώνια τους. Αυτός είναι ο νόμος της ελεύθερης αγοράς και της ανταγωνιστικότητας και θα έπρεπε να είχαν λάβει τα σωστά μέτρα προς αυτή τη κατεύθυνση. Απ' τη στιγμή που τα σαίνια της "Κυβέρνησης" (σε εισαγωγικά πάντα) κατάντησαν κάποια αγαθά... απαγορευμένα στην Ελλάδα, είναι το μόνο φυσικό και αναμενόμενο να στραφεί ο φτωχός καταναλωτής σε άλλες αγορές .&-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γι'αυτά τα παραπάνω και ότι ακόμα άλλο θέλουν να μας πασάρουν αλλάζουμε και βοηθάμε το ΕΠΑΜ-ΕΛΛΑΣ για να τους κηνυγήσουμε όλους για να γίνει μια αρχή σε αυτή την χώρα που μαραζώνει κι εμείς κοιμόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.