Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Απατεώνες έπεισαν τον παππού να τους δώσει 6350 ευρώ

Στις 19.12.2012 το μεσημέρι στην Καλλιθέα Πιερίας, δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο προσέγγισαν έναν 77χρονο ημεδαπό στην οικία του και με το πρόσχημα ότι είναι φίλοι του υιού του, τον έπεισαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ για εξόφληση δήθεν οφειλής του υιού του προς αυτούς. Στη συνέχεια αφού επιβίβασαν τον 77χρονο στο όχημα, τον μετέφεραν σε υποκατάστημα τράπεζας όπου αυτός πραγματοποίησε ανάληψη και τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό των (6.000) ευρώ. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.