Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Δήλωση Π. Ψωμιάδη για την απόφαση του EUROGROUP

Σχετικά με τη χθεσινοβραδινή απόφαση του Eurogroup, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επειδή δεν πιστεύω ότι ο Γιούνγκερ, η Λαγκάρντ και ο Σόιμπλε είναι οι τρεις μάγοι με τα δώρα, εύχομαι να ξημερώσει μια πραγματικά καινούρια μέρα για τον ελληνικό λαό. 
Δηλαδή, να βρουν δουλειά το 1,2 των ανέργων συμπολιτών μας. Να σταματήσει η ανθρωποφαγία στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα. Να αποκτήσουμε μια παραγωγική Δημόσια Διοίκηση. Να ανακουφιστούν οι δανειολήπτες, να διασφαλιστεί ότι δεν θα χάσουν τα σπίτια τους. Να αποκτήσουμε και πάλι ένα στοιχειώδες σύστημα υγείας. Να έχουμε σχολεία με θέρμανση, νοσοκομεία σε αξιοπρεπή λειτουργία. Να λειτουργήσουν ξανά τα πανεπιστήμια. Να μπει τέλος στη λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης.

 Να έχουν πάλι τα φάρμακά τους όσοι τα έχουν ανάγκη. Να σταματήσει η απαξίωση της αυτοδιοίκησης. Να θωρακιστούν οι βασικοί πυλώνες της δημοκρατίας: δικαστές, σώματα ασφαλείας, εκκλησία. Να λυθεί το χειρόφρενο στα μέσα μαζικής μεταφοράς –ΚΤΕΛ και ΟΑΣΘ. 

Να ολοκληρωθεί το μετρό στην πόλη μας. Να αποκατασταθούν οι μικροομολογιούχοι που εμπιστεύθηκαν το ελληνικό κράτος και έχασαν τα χρήματά τους. Να μπει ένα τέλος στα συνεχόμενα χαράτσια. Να πέσει ο ΦΠΑ στην εστίαση. Να ανασάνουν οι μικρομεσαίοι. Να λειτουργήσει η αγορά. Να σταματήσει η κατάρρευση του κράτους. 

Εν ολίγοις, να γίνουν πράξη όσα υποσχέθηκε η ΝΔ προεκλογικά. Γιατί η κοινωνία δεν αντέχει άλλο».

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Ζορρό,εσύ πολέμισε για χάρη των φτωχών και αδυνάτων και διώξτους όλους αυτούς.Πάρε μαζί σου και τον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν για να βοηθήσετε το λαό που τόσο τον αγαπάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχαχα μα τι λέει? μάλλον τον είχαν σε κρυοπηγή κατεψυγμένο και τώρα συνήλθε δεν πήρε πρέφα τα 3 μνημόνια που φάγαμε στην μάπα εκεί ακόμα πως θα πάρουμε ψήφους και όπως λέει και ένα τραγουδάκι " και το πουλάκι τσίου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.