Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

«Νέα Ελλάδα» ονομάζεται το κόμμα του Μίκη

Ένα νέο κόμμα γεννιέται το προσεχές διάστημα και οι δημιουργοί του φιλοδοξούν να έχει ως μπροστάρη τον Μίκη Θεοδωράκη. Ο νέος κομματικός σχηματισμός πιθανότατα θα λέγεται «Νέα Ελλάδα» (αν και αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί). Ο πυρήνας του κόμματος θα είναι οι διαφωνούντες του ΠΑΣΟΚ που έχουν αποχωρήσει από το κυβερνών κόμμα, ενώ οι ίδιοι θέλουν διακαώς τον Μίκη ως πραγματικό ηγέτη τους.

Το τελευταίο διάστημα έχει συγκροτηθεί μία ομάδα με άξονα τους πανεπιστημιακούς Νότη Μαριά και Νίκο Κοτζιά, αλλά και τον Αλέξη Μητρόπουλο. Αυτοί θα συντάξουν την διακήρυξη που θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες. Ζητούμενο είναι ο νέος κομματικός φορέας να έχει πολιτική εκπροσώπηση, και στο πλαίσιο αυτό έχουν συζητήσει με τους πρ. βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σακοράφα, Παπαχρήστου, Κουρουπλή, χωρίς όμως να έχει κλείσει η συνεργασία μαζί τους. Σημειώνεται ότι δεν έχουν αποδώσει οι διερευνητικές συνομιλίες με τους Δημαρά και Οικονόμου.

Σε κάθε περίπτωση η αποκοπή ενός «οργανικού» τμήματος του ΠΑΣΟΚ από τον κομματικό και πολιτικό κορμό και η μετουσίωσή του σε οργανωμένο κομματικό φορέα με έμφαση στην συνεργασία με την Αριστερά, παρουσιάζει ενδιαφέρον διότι αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό.


http://www.antinews.gr

2 σχόλια:

  1. αντε καιρος ηταν!!!!!!
    να ξεσκατωθει αυτος ο τοπος απ τα παρασιτα και τους φελλλλλλους!!!
    ενας πατριωτης που αξιζει για μπροσταρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος ειναι πατριωτης;αυτος που(οπως ομολογησε ο ιδιος) ενα μηνα πριν το κυπριακο πηγε στις ΗΠΑ για να παρει οδηγιες απο τους "ιμπεριαλιστες";διαβαστε στο ιστολογιο:εαμ-β υδροχοος για το ποιον του "πατριωτη" μικη,αυτου του σταλινικου απολιθοματος,του μασσωνου με κερατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.