Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ποδηλατική εκδρομή στο Πάικο

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς διοργανώνει ποδηλατική εκδρομή στο Πάικο.
Όσα μέλη και φίλοι του συλλόγου ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδρομή μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην ομάδα μας στο facebook www.facebook.com/groups/kilkisbike
Η εκδρομή θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής από την πλατεία Ειρήνης στις 8.00 π.μ , θα φορτώσουμε τα ποδήλατά μας στα αυτοκίνητα και θα ξεκινήσουμε για το Πάικο. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ είναι υπεύθυνος για την μεταφορά του ποδηλάτου του.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε χαρακτηρίζεται ως “εύκολη” χωρίς ιδιαίτερες υψομετρικές διαφορές. Καλύπτει μια απόσταση 25 περίπου χιλιομέτρων και κινείται περιμετρικά γύρω από την ψηλότερη κορυφή του όρους Πάικο ''Γκόλα Τσούκα''. Υπάρχει και μια εναλλακτική διαδρομή 18 χιλιομέτρων πιο εύκολη σε βαθμό δυσκολίας, σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την αρχική. Είναι απαραίτητη η χρήση κράνους και καλό είναι να υπάρχει στο σακίδιό σας νερό, ξηρά τροφή εφεδρική σαμπρέλα και ρούχα για να αλλάξουμε σε περίπτωση που βρέξει.

Η περιοχή είναι πανέμορφη με πλούσια βλάστηση και μοναδικά τοπία.

Η διαδρομή ΔΕΝ είναι για παιδιά. Αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν η εκδρομή θα αναβληθεί.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6945791474 (Γιώργος) και στην σελίδα ''Πάμε Ποδήλατο'' του facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.