Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Καταλήψεις στα δημαρχεία του νομού από τους εργαζόμενους

Κατάληψη όλων των υπηρεσιών του Δήμων Κιλκίς – Παιονίας για την Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα 15,16 και 19/11/12 που είναι η καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή στοιχείων στο Υπουργείο, αποφάσισε η σημερινή γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις επικείμενες "απολύσεις" στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Κιλκίς, αποφασίστηκε ακόμη να ζητηθεί ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς για την κατάργηση του μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων, καθώς και για την αναστολή όλων των λειτουργιών του Δήμου με σκοπό να μην σταλούν τα ζητηθέντα στοιχεία για την απόλυση εργαζομένων.

Επίσης, ελήφθησαν αποφάσεις για συμμετοχή των εργαζομένων στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη στο περίπτερο 8, όπου γίνεται το συνέδριο των Δημάρχων Ελλάδας – Γερμανίας και για υποβολή αιτήματος απεργίας στην ΠΟΕ ΟΤΑ και Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ για την Παρασκευή 16/11/12 και Δευτέρα 19/11/12.

Για το φλέγον θέμα της διαθεσιμότητας των εργαζομένων η δημοτική αρχή συγκάλεσε εκτάκτως σήμερα για τις 6:30μ.μ. συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου τα μέλη του σώματος να ενημερωθούν για την κατάσταση και να λάβουν αποφάσεις για τη στάση που θα τηρήσει ο δήμος Κιλκίς.2 σχόλια:

  1. Ποσοι φευγουν στον νομο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ? ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΓΑΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 8000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή