Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ο Δήμαρχος Παιονίας στα Ρύζια

Στα πλαίσια των ενημερωτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Παιονίας, στους οικισμούς του Δήμου, το απόγευμα της Παρασκευής 8-11-2012 πραγματοποιήθηκε «Λαϊκή Συνέλευση» στα Ρύζια. 

Μετά από μια σύντομη ενημέρωση που έκανε ο Δήμαρχος για την τρέχουσα κατάσταση του Δήμου και τους άμεσους στόχους της Διοίκησης, τον λόγο πήραν οι κάτοικοι.

Τέθηκαν θέματα καθημερινότητας (φρεάτια, προβλήματα εσωτερικής οδοποιίας, καθαριότητας), υποδομών (ανενεργό δίκτυο ύδρευσης, αίθουσα εκδηλώσεων).

Ο κος Λαπόρδας και ο Αντιδήμαρχος Αξιούπολης που παρευρίσκετο στην συνάντηση έδωσαν απαντήσεις για τα προβλήματα που θα αντιμετωπισθούν άμεσα και δεσμεύτηκαν για δρομολόγηση λύσης για το ανενεργό δίκτυο ύδρευσης.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν επίσης η Πρόεδρος Ρυζίων κα Ζωή Δοντσίδου, ο Δημοτικός σύμβουλος κ.Αρμόδιος Γαρδάνης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ.Ίγγιλις Ιωάννης και η Πρόεδρος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου κα Αντωνίου Γιαννούλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.