Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Καμμένος: "Λύση είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους"

«Λύση είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους. Η πτώχευση στην Ελλάδα έχει έρθει, πρέπει αυτό να το αποδεχθούμε, η χώρα έχει κηρύξει στάση πληρωμών, στου εσωτερικούς δανειστές της», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος.
«Το χρέος δεν είναι βιώσιμο και το λένε όλοι οι ξένοι ηγέτες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να γυρίσουμε στη δραχμή. Η Ελλάδα ξεκίνησε να γίνεται πετρελαιοπαραγωγός χώρα. Και είμαστε στρατηγικά μία σημαντική χώρα, ας το εκμεταλλευτούμε αυτό. Δεν θα εγκαταλείψουμε το ευρώ, χαρίζοντάς τους το. Υπάρχουν ισχυρά νομίσματα που ίσως είναι μία λύση , που πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τα όσα συνέβησαν στη Βουλή, με την τροπολογία για τους υπαλλήλους της, ο κ. Καμμένος είπε, ότι η διαδικασία πρέπει να γίνει με τον τρόπο που ορίζει το Σύνταγμα της χώρας και όχι παραβιάζοντας το αυτοδιοίκητο της Βουλής.

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν πειστείς μην είναι πολύ αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.