Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Εκδήλωση με τίτλο: «Αειφόρος Διαχείριση Βιομηχανικών Αποβλήτων»

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), μέλος του Enterprise Europe Network – Hellas, οργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Αειφόρος Διαχείριση Βιομηχανικών Αποβλήτων», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 17:30 – 20:30 στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ, στη Θεσσαλονίκη.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αποτύπωση των προβλημάτων και προοπτικών στη διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων και η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για την επικείμενη τροποποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού διαχείρισης απορριμμάτων.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ κ. Νικόλαος Πέντζος και ο Β’ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Χαρίλαος Αλεξόπουλος και έχει προσκληθεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής, κ. Σταύρος Καλαφάτης.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την κύρια ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ευθύμιου Φωτόπουλου, ο οποίος θα αναφερθεί στις αλλαγές που προωθούνται στον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων.
Στην επόμενη ενότητα με τίτλο «Προβλήματα και προοπτικές της Μονάδας Κατεργασίας Αποβλήτων (M.K.A.) της ΒΙΠΕΘ Θεσσαλονίκης» ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ κ. Νίκος Παπαδάκης και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ κ. Φίλιππος Κονταξής, θα παρουσιάσουν την κατάσταση λειτουργίας και τον τρόπο διαχείρισης της Μ.Κ.Α καθώς επίσης και τις μελλοντικές προοπτικές και αναμενόμενες εξελίξεις.
Θα ακολουθήσει η ενότητα των καλών πρακτικών στη διαχείριση των βιομηχανικών αποβλήτων, από εκπροσώπους των επιχειρήσεων ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε. και BASF Hellas Α.Ε. καθώς και παρουσίαση θεμάτων υγείας και ασφάλειας στη διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων από εκπρόσωπο της εταιρίας Sigma Consultants A.E. Η ενότητα θα κλείσει με την παρουσίαση του νέου κρατικού φορέα περιβαλλοντικής πιστοποίησης από εκπρόσωπο της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε..
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες του ΣΒΒΕ (Τηλ. 2310 539817 ext. 207, Fax 2310 541491, Email: m.nagy@sbbe.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.