Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Πανελλήνια-Παναπηρική κινητοποίηση σε όλες τις πόλεις της χώρας

Η ΕΣΑμεΑ, καλεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις όλους τους φορείς μέλη της την  Τρίτη 23 Οκτωβρίου,ώρα 11.00
Έξω από τις Διευθύνσεις των ΚΕΠΑ της χώρας

Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ν.Κιλκίς, καλεί τα μέλη του καθώς και τα μέλη όλων των Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία του Νομού σε δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΚΕΠΑ Ν. Κιλκίς ( Κτίριο ΙΚΑ), την Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 11.00., συμμετέχοντας στο κάλεσμα της ΕΣΑμεΑ,για να δηλώσουμε την αγανάκτηση των Ατόμων με Αναπηρία όσον αφορά την καθυστέρηση επανεξέτασης για το ποσοστό Αναπηρίας από τις Υγειονομικές Επιτροπές (ΚΕΠΑ).
Σήμερα τα Ατομα με Αναπηρία βιώνουν περισσότερο την οικονομική κρίση στη χώρα μας και η παραπάνω καθυστέρηση των ΚΕΠΑ στην ουσία τους εξαθλιώνει.
Την 23η Οκτωβρίου 2012 πρέπει να την κάνουμε μια σπουδαία ευκαιρία για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε, τα ΚΕΠΑ να λειτουργήσουν βάση των αρχών της αξιοκρατίας, της διαφάνειας,της αντικειμενικότητας και πάνω από όλα του σεβασμού και της αξιοπρέπειας των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.