Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συλλέγουν υπογραφές για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο

Συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η συλλογή υπογραφών για σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το πώς φτάσαμε στα Μνημόνια. Το Σάββατο το "τραπεζάκι" των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν στην Λαϊκή Αγορά του Κιλκίς, την Κυριακή το μεσημέρι στην Λαϊκή του Π. Αγιονερίου ενώ το μεσημέρι στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου στο Κιλκίς. Στο χώρο της Λαϊκής αγοράς του Κιλκίς βρέθηκε και η Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του κινήματος κα Σταυρούλα Ξουλίδου.
Η πρόσκληση για συλλογή υπογραφών απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας κι όπως αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο "...ζητούμε να βάλετε εσείς, κάθε Ελληνίδα και Έλληνας, την υπογραφή σας στο αίτημα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το πως φθάσαμε στα Μνημόνια, για να διαμορφώσουμε μαζί μία εθνική παλλαϊκή δύναμη ενότητας και ευθύνης, που θα υποχρεώσει τους ενόχους να απολογηθούν και τις αρμόδιες αρχές να τους ελέγξουν ποινικά..."
Η ενημέρωση και η συλλογή υπογραφών θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες από ομάδες σε κεντρικά σημεία, από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και στελέχη του κινήματος.



3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την προσπάθεια τους θα είμαστε εκεί πάντα να τους στηρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι το αντικειμενικά ηθικά σωστό που οφείλει ο καθένας από εμάς να συνεισφέρει μόνο με την υπογραφή του. Άσχετα που ανήκω σε άλλη παράταξη χαιρετίζω την προσπάθεια τους και την υποστηρίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο, παιδιά! Αλλά πολύ φοβάμαι ότι, όσον αφορά τα δύο "μεγάλα" κόμματα, "κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει".
    Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.