Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Νικητής και φέτος στις Σπέτσες ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Σε ένα πραγματικά παραδεισένιο περιβάλλον, γύρο από το νησί των Σπετσών, διεξήχθη την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ο 2ος ημιμαραθώνιος «Spetses mini Marathon». Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά νικητής αναδείχθηκε ο δημοσιογράφος και μαραθωνοδρόμος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς , Γιάννης Παπαδόπουλος, που κάλυψε πρώτος την απόσταση των 26 χιλιομέτρων. Τερμάτισε σε 1 ώρα 29.39, ένας πολύ καλός χρόνος, αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρσι που ήταν και πάλι νικητής είχε κάνει 1 ώρα 31.12. Δεύτερος ήταν ο Αντώνης Σαρρής με 1 ώρα 43.59 και τρίτος ο Βασίλης Νυσταδάκης με 1 ώρα 46.25.
Στις γυναίκες πρώτη ήταν η πρωταθλήτρια στο Τρίαθλο και 7η στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Λουκία Λουκοπούλου με 1 ώρα 59.47. Δεύτερη ήταν η Μαγδαληνή Κουρλέση με 2 ώρες 09.55 και τρίτη η Μάτα Κλησάρη με 2 ώρες 15.02.
Πάντως, φέτος βοήθησαν και οι καλές καιρικές συνθήκες στη διεξαγωγή του αγώνα, αφού πέρσι ψιχάλιζε και έβρεχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Χαρακτηριστικό ήταν ότι και φέτος πήραν μέρος πολλοί δρομείς, περίπου 1.500, που οι περισσότεροι δεν ήταν επαγγελματίες και ήδη οι πιο πολλοί ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για του χρόνου και τον 3ο ημιμαραθώνιο του νησιού του Αργοσαρωνικού.
Στον αγώνα πήρε μέρος και ο πρέσβης της Ιαπωνίας, κ. Χιρόσι Τόντα, ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η εντεταλμένη σύμβουλος του δημάρχου Αθηναίων κ. Παναγιώτα Ψαράκη και ο δήμαρχος Σπετσών κ. Παναγιώτης Λυράκης.
Ο πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς θα αγωνιστεί και αυτή την βδομάδα στον νυχτερινό διεθνή ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον μαραθώνιο της Αθήνας και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του μαραθωνίου που διεξάγεται τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου