Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

«Βρισκόμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο σκάνδαλο κι εμείς εθελοτυφλούμε»

«Βρισκόμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο σκάνδαλο του Δήμου Κιλκίς κι εμείς εθελοτυφλούμε». Αυτή ήταν η εύστοχη παρατήρηση του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας Κώστα Ζώτου και μέλους του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου των παιδικών σταθμών του δήμου, με αφορμή τις επιφυλάξεις που διατύπωσαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ως προς την παρουσίαση από την δημοτική αρχή Κιλκίς, των συμπερασμάτων του πορίσματος που συνέταξε ο Οικονομικός Επιθεωρητής στο θέμα του σοβαρού, όπως αποδείχθηκε, ελλείμματος στους παιδικούς σταθμούς. Σύμφωνα λοιπόν με το πόρισμα του τελευταίου, το έλλειμμα αυτό φτάνει το 1 εκατ. ευρώ περίπου και αφορά μόνο την κρατική επιχορήγηση της περιόδου 2006-2010. 
Σημειώνεται ότι σχετική συζήτηση έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, με τη μορφή της ενημέρωσης από την Πρόεδρο του Ν.Π. Κατερίνα Γιαννακούλα Ζιούτα προς το σώμα.
Σχετικά με την στάση της αντιπολίτευσης στο θέμα, όλοι οι επικεφαλής αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό τα σημεία και τέρατα που ανέφερε η κ. Ζιούτα αμφισβητώντας στην ουσία τα όσα στοιχεία παρέθετε, καταλογίζοντας της παράλληλα προσπάθεια εντυπωσιασμού. Εκτός από τον κ. Ζώτο, ο οποίος τόνισε ότι όντας στο Δ.Σ. του Οργανισμού γνωρίζει το σοβαρό και υπεύθυνο έργο της, καθώς και τον καθημερινό αγώνα της.

17 σχόλια:

  1. οι συμβουλοι του τερζιδη τηρισανε σιγη ιχθυος, γιατι αραγε/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΖΩΤΟ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ,ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΒΔΕΛΕΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΟΣΗΡΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΜΥΖΟΥΣΑΝΕ, ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι το θέμα αυτό των παιδικών σταθμών να είναι όντως το μεγαλύτερο σκάνδαλο του τόπου μας. Εδώ είμαστε και θα το δούμε.
    Μου φαίνεται όμως πως εύκολα ξεχνάτε ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος Κιλκίς τελεί υπό αργία για λόγους δικαστικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΣΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ 11.21 ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ,ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΤΕΡΖΙΔΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΣΤΟΥ ΕΝ ΑΡΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΩΚΕΤΕ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
  4. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ''ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ'' ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ που μου απαντάτε στις 12:32, τι σημασία έχει αν τα χρήματα επιστράφηκαν; (δεν το γνωρίζω αυτό εγώ - αλλά προφανώς έτσι θα είναι). Σημασία για εμάς τους πολίτες έχει ότι ένας Χ που τελεί σε μια θέση ισχύος Ψ ενεργεί καταχράζοντας τη θέση στην οποία ο κόσμος τον ψήφισε και τον τοποθέτησε για να κάνει καλύτερο το δήμο που ζει. Αν δεν εντοπίζονταν η ανομία, θα συνεχιζόταν!

    Δηλαδή έχετε χάσει παντελώς την αίσθηση του δικαίου ; Μήπως θέλετε να του απονέμουμε και τα εύσημα τώρα που επέστρεψε τα χρήματα;

    Προχθές στο Δ.Σ. ήσασταν για γέλια! Η κ.Ζιούτα εκεί που το ξεκίνησε καλά από άποψη ενημέρωσης, γρήγορα έσπευσε να χρησιμοποιήσει αυτά που έλεγε για να πλέξει το εγκώμιο του σημερινού δημάρχου. Από την άλλη οι διαφωνούντες γρήγορα έσπευσαν να χρησιμοποιήσουν την έλλειψη του έγραφου πορίσματος για να απαλύνουν την κατηγορία που βαρύνει τη Δημ.Αρχή Τερζίδη.

    Επί της ουσίας ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητε 11κ39 γιαυτο υπαρχουν οι ελεγτικοι μηχανισμοι,διαπιστωθηκε το λαθος κ το κτελ οπως εγινε κ σε αλλους 11 νομους επεστρεψε πισω στο υπουργειο τα χρηματα κ οχι ο δημαρχος, οσον αφορα τα ευσημα αυτα του τα εδωσε ο κιλκισιωτικος λαος αγνοωντας τα δημοσιευματα της συκοφαντιας' περιμενουμε με αγωνια να επιστραφει πισω το εκατιμυριο του σκανδαλου τερζιδη που ειναι φαγωμενο απο τις κρατικες επιχορηγησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά έκανε η κυρία Ζιούτα και έπλεξε το εγκώμιο του δημάρχου,ποιό είναι το παράξενο; ¨Εκαναν κάποιο έργο στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και το προβάλουν.Ούτε κακό μου φαίνεται ούτε για γέλια...Δηλαδή απαγορεύεται οι πολιτικοί να εξυμνούν το έργο τους;















    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο αφεντουλιδης που μιλα συνεχως για διαφανεια κ καθαρση γιατι αραγε σιωπησε μπροστα στο σκανδαλο τερζιδη¨?ειναι αξιο αποριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αγαπητε 11 κ 21 μαλλον θεωρησε πιο σπουδαιο θεμα τα λατομεια απο το σκανδαλοτερζιδη. αυτοι που τον ψηφισαν εκαναν την καλυτερη επιλογη......μπραβο στο ζωτο για τη σταση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στη συνεδριαση ειδαμε την κυρια ζιουτα ψυχραιμη γιατι δεν ειχε να φοβηθει τιποτε, τον τερζιδη λουσμενος στον κρυο ιδρωτα γεματος ενοχες κ εναν αφεντουλιδη μεσα στην παρανοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κυριε ζωτο εδειξες το ειδικο σου βαρος.συγχαρητηρια, απορω πως κατεβηκες μεαυτον τον <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. του Ζωτου καποτε του ειπα θα σας ψηφισω μονο για σενα.τι δουλεια εχεις με τον Αφεντυλιδη του ειπα δεν ξερεις ποιος ειναι?φιλε Κωστα ο Αφεντουλιδης χωρις εσενα δεν θα ηταν τιποτα αδικηθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ζωτο, σου βγαζουμε το καπελο.μπραβο που ειχες το θαρρος κ εμεινες στο συμβουλιο κ ειπες την αληθεια.κανε κ κανα μαθημα ηθους κ τολμης κ στον αρχηγο της παραταξης σου.με την ευκαιρια ντροπη του που εγινε το τσιρακι του περπεριδη.ετσι θα στηριξει τη διαφανεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο καπετανιος συνηθως εγκαταλειπει τελευταιος το καραβι. ο αφεντουλιδης γιατι παντα την κοπαναει απο τα συμβουλια πρωτος?φοβαται οτι δε μπορει να ανταπεξελθει?μηπως τελικα η βολτα με το σκυλι του του παει περισσοτερο?ακου ρε να μην κανει αντιπολιτευση στο σκανδαλο τερζιδη.ντροπη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κωστακη μη χανεις την αξια σου διπλα σε αυτον τον αγριανθρωπο. παραιτησου. γινε ανεξαρτητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εμπαινε ζωτο.με τη σταση σου εδειξες οτι δε μασας κ οτι θελεις να λαμψει το δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.