Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξαν οι εκλογές στην Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου που διεξήχθησαν το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012, στα γραφεία της Ε.Σ.Ε.Τ. στην Αθήνα. Προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση με τον διοικητικό και διαχειριστικό απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και η έγκριση από τα τακτικά μέλη της Ε.Σ.Ε.Τ. 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο Το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται πλέον από τους: Γιώργο Κουκουλιάτα Πρόεδρο, Ιωάννη Σώκο Αντιπρόεδρο, Ελευθέριο Μωυσιάδη Γ. Γραμματέα, Γιώργο Ναστούλη Ταμία, Εύη Μιχωλού Έφορο Δημοσίων Σχέσεων, Βαγγέλη Ζαμαντζά μέλος και Τάνια Δούλαλα μέλος.
Το Πειθαρχικό Συμβούλιο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι ο κ. Κοσμάτος, αντιπρόεδρος η κα Τσαλού και γραμματέας ο κ. Χατζάρας.
Η Εξελεγκτική Επιτροπή Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής είναι η κα Βαλσαμοπούλου, αντιπρόεδρος ο κ. Αναστόπουλος και γραμματέας ο κ. Παπούλιας.
Η απερχόμενη Πρόεδρος Νία Κομπορόζου ευχήθηκε στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καλή θητεία εκφράζοντας την ευχή να ευοδωθούν οι προσπάθειες για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου.
Από την πλευρά του ο νέος Πρόεδρος Γιώργος Κουκουλιάτας ευχαρίστησε την κα Κομπορόζου για την προσφορά της στην Ένωση και υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα νέα μέλη της Διοίκησης θα εργαστούν συστηματικά και με αποφασιστικότητα με γνώμονα την ανάδειξη και αναβάθμιση της Ε.Σ.Ε.Τ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.