Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί για διακίνηση λαθρομεταναστών στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθησαν για ξεχωριστές περιπτώσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, δύο υπήκοοι Πακιστάν 33 και 26 ετών, που διευκόλυναν την έξοδο έξι μη νόμιμων μεταναστών από την Ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας. 

Χθες (03.10.2012) το απόγευμα στην Εθνική οδό Αθηνών - Ευζώνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο ο 33χρονος είχε επιβιβάσει δύο μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό να τους μεταφέρει πλησίον της ελληνοσκοπιανής μεθορίου ώστε να εξέλθουν από την ελληνική επικράτεια. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο ένας από τους μη νόμιμους μετανάστες ήταν καταχωρημένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών.
 Σήμερα (04.10.2012) πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική οδό Αθηνών - Ευζώνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο ο 26χρονος είχε επιβιβάσει τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό να τους μεταφέρει, πλησίον της ελληνοσκοπιανής μεθορίου ώστε να εξέλθουν από την ελληνική επικράτεια. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο ένας από τους μη νόμιμους μετανάστες ήταν καταχωρημένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών.
Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο από την πρώτη περίπτωση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου