Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίζονται οι εγγραφές των ακαδημιών βόλεϊ του ΓΑΣ Κιλκίς


Συνεχίζονται για ακόμη μια εβδομάδα , δηλαδή μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές για τις προπονήσεις των ακαδημιών βόλεϊ του ΓΑΣ Κιλκίς. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Κιλκίς με πρόγραμμα που θα εκδοθεί μετά από την συγκρότηση των τμημάτων.
Οι γονείς μπορούν να προσέρχονται για πληροφορίες και εγγραφές μαζί με τα παιδιά τους από τις 4.30 μέχρι τις 6.30. στο τμήμα εγγραφών του ΓΑΣ Κιλκίς στο δημοτικό στάδιο της πόλης.
Θα υπάρχουν ολιγομελή τμήματα παιδιών ανά προπονητική ώρα, αλλά και δυνατότητα για επιλογή της κατάλληλης ώρας για τα παιδιά αλλά και τους γονείς, καθώς υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονων προπονήσεων διαφόρων ηλικιών σε ξεχωριστά τμήματα.
Υπεύθυνος Αθλητικού Προγράμματος για την ακαδημία βόλει είναι ο Αντιπρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης με τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 6977677295
Ισχύουν ειδικές συνδρομές για δύο αδέλφια ενώ για τα επιπλέον αδέλφια η συνδρομή είναι δωρεάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.