Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ευχές Αντιδημάρχου Παιονίας Α. Δερβεντλή για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Τις προσεχείς ημέρες, θα ακουστεί το πρώτο κτύπημα του κουδουνιού στα σχολεία και θα σημάνει η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Διανύοντας μια δυσάρεστη οικονομική περίοδο για την Χώρα μας, θα κληθούμε και φέτος να λειτουργήσουμε τις σχολικές μονάδες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Θα ήθελα να ευχηθώ στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καλό κουράγιο και να τους υπενθυμίσω ότι μέσα στις σχολικές αίθουσες διαμορφώνουν τους χαρακτήρες των παιδιών μας και κατά συνέπεια διαμορφώνουν το μέλλον του τόπου μας, καθώς τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα μας για να αλλάξει επιτέλους κάτι στον τόπο αυτό. Στα παιδιά από τα νεοφώτιστα πρωτάκια έως τους τελειόφοιτους του Λυκείου θα ευχηθώ μια καλή και εποικοδομητική εκπαιδευτική χρονιά. Τέλος στους γονείς και σε όλους μας, γνωρίζοντας ότι αποδεδειγμένα ο χειμώνας που έρχεται θα είναι από τους πιο δύσκολους που έχουμε περάσει, θα ευχηθώ καλή δύναμη και υπομονή. Καλή σχολική χρονιά με Πίστη και Ελπίδα!

Ο Αντιδήμαρχος
Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού,
Νεολαίας και Εθελοντισμού
ΔΕΡΒΕΝΤΛΗΣ Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.