Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Γεωργαντάς για τις περικοπές μισθών των αστυνομικών

Από το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο Βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς δέχθηκε την Δευτέρα 10 Αυγούστου στο γραφείο του αντιπροσωπεία της διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς.
Οι αστυνομικοί παρουσίασαν σε βάθος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με αιχμή την εξαγγελθείσα περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους. Ειδικότερα ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας και, παρά τις ειδικές - επικίνδυνες συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται, το εισόδημά τους έχει υποστεί σημαντικότατη μείωση. Επομένως, τόνισαν, η εξαγγελθείσα περικοπή στο πλαίσιο της εξοικονόμησης των 11,5 δις. αδικεί κατάφωρα τον κλάδο και τον έχει οδηγήσει σε πανελλαδικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.
Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον κ. Γεωργαντά να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να μην θιγούν οι αποδοχές τους και να αντιμετωπιστεί δίκαια το σύνολο των αστυνομικών υπαλλήλων της χώρας αναφορικά και με το επίδομα ετοιμότητας.
Ο κ. Γεωργαντάς αναγνώρισε το τεράστιο κοινωνικό έργο των αστυνομικών καθώς και τις ειδικές συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται και δεσμεύτηκε να αναλάβει μαζί με άλλους συναδέλφους του βουλευτές πρωτοβουλία ώστε να πειστεί η κυβέρνηση για να μην περιορίσει έτι πλέον το δυσανάλογα μικρό εισόδημα τους σε σχέση με το επικίνδυνο έργο που επιτελούν.

2 σχόλια:

  1. otanθα τον πει ο σαμαρασ να ψηφισει το νομοσχεδιο τι θα τον πει οτι δεν ψηφιζω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσο δεσμευτηκε κ για το πετρελαιο στους κατοικους του κιλκισ κ βαλανε το κιλκις β ζωνη κ τη δραμα στην α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.