Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόσκληση για εγγραφή στο Εσπερινό Γυμνάσιο και στο Εσπερινό Λύκειο Κιλκίς

Ενόψει των εγγραφών μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά καλούμε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου ή Λυκείου και δεν δύνανται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σε ημερήσια σχολεία, να εγγραφούν στα Εσπερινά σχολεία του Κιλκίς.
Σας ενημερώνουμε ότι:
- Το απολυτήριο των σχολείων είναι απολύτως ισότιμο με το απολυτήριο των πρωινών σχολείων.
-Το ωράριο είναι από τις 18:45 έως τις 22:10 για το Γυμνάσιο και μερικές ημέρες έως τις 22:45 για το Λύκειο.
-Τα έτη που απαιτούνται είναι 3 για το Γυμνάσιο και 4 για το Λύκειο (αφού η Α’ τάξη των πρωινών Λυκείων αντιστοιχεί σε δύο έτη για το Εσπερινό).
- Όσοι δεν έχουν απολυτήριο Δημοτικού μπορούν να δώσουν μία εξέταση σε Δημοτικό σχολείο που ορίζει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπεμβρίου, του Οκτωβρίου και κάποιων άλλων μηνών και σε περίπτωση επιτυχίας μπορούν να εγγραφούν στο Εσπερινό Γυμνάσιο.
- Η πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους απόφοιτους του Εσπερινού ΓΕΛ γίνεται με ευνοϊκούς όρους.
- Το δικαίωμα της εγγραφής στα εσπερινά σχολεία το έχουν πλέον, εκτός από τους εργαζόμενους, και οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας και οι μητέρες με ανήλικα παιδιά που ασχολούνται με τα οικιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.