Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημέρωση Λαπόρδα για τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ

Σειρά ενημερωτικών συγκεντρώσεων πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Παιονίας με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ.Αθανασίου Λαπόρδα , με αφορμή τις δραματικές περικοπές των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) οι οποίες υπερβαίνουν το 60% . Έτσι ενημερώθηκαν κατ΄αρχήν η Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου για τα νέα οικονομικά δεδομένα στο Δήμο όπου υπήρξε πνεύμα κατανόησης από όλες τις πλευρές.
Στις 5-9-2012 ακολούθησε συγκέντρωση όλων των υπαλλήλων του Δήμου στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου στο Πολύκαστρο και αφού ενημερώθηκαν , ο Δήμαρχος έκανε έκκληση για οικονομία , και συστάσεις για καλύτερη συμπεριφορά και κατανόηση στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας των πολιτών .
Επίσης στις 6-9-2012 έγινε συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου κλήθηκαν και παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι και οι Σύμβουλοι όλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι Αθλητικοί Σύλλογοι, οι Εμπορικοί Σύλλογοι, Κυνηγετικοί Σύλλογοι και όλοι οι φορείς . Μετά την ενημέρωση που έγινε από τον Δήμαρχο ακολούθησαν επί μία ώρα και πλέον πολλές ερωτήσεις και έγινε συζήτηση επί όλων των θεμάτων που απασχολούν την Τοπική κοινωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.