Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Στο τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς. Η αγωνιστική ομάδα ξεκίνησε. Από την άλλη βδομάδα αρχίζουν οι Ακαδημίες μας

Γράφει ο Κώστας Μηναρετζής
Πτ. Φ.Αγωγής - Προπονητής Στίβου ΣΕΓΑΣ

Εδώ και δέκα περίπου μέρες ξεκίνησε την προετοιμασία της η αγωνιστική ομάδα του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, με καθημερινές πλέον προπονήσεις στο στάδιο της πόλης. Τα παιδιά που είναι από ΣΤ' τάξης δημοτικού και πάνω ξεκινάνε την νέα σεζόν ελπίζοντας ο καθένας προσωπικά αλλά και συνολικά η ομάδα ότι όλα στο “ωραίο” 2013 θα είναι καλύτερα. Φυσικά και θα είναι καλύτερα γιατί δύσκολα η κεκτημένη ταχύτητα με την οποία ολοκληρώσαμε το 2012 θα μειωθεί, προγνωστικά λένε πως σε επίπεδο αγωνιστικού δεν θα έχουμε απώλειες αλλά αντίθετα θα είμαστε πιο δυνατοί και ενισχυμένοι φέτος, οι ενώ και οι ακαδημίες θα τροφοδοτήσουν με παιδιά τις αγωνιστικές κατηγορίες.
Ακόμη ελπίζουμε πως θα έχουμε μαζί μας και τα παιδιά που φέτος βρίσκονται στην κρίσιμη για την σταδιοδρομία τους Γ΄ Λυκείου.
Στόχος και φέτος το καλύτερο, με ήπιες διαδικασίες και παιδαγωγικό χαρακτήρα.
Εξάλλου το ζητούμενο στα ερασιτεχνικά σωματεία και ιδιαίτερα στο στίβο, που αποτελεί την βάση των αθλημάτων, είναι να λειτουργεί σωστά η πυραμίδα.
Πολλά παιδιά να ασχολούνται και μέσα από ευκόλως εννοούμενες διαδικασίες να αξιοποιηθεί το ταλέντο του κάθε παιδιού και να έρθει ο πρωταθλητισμός που ανεβάζει και λίγο την αδρεναλίνη.
Για τα μικρά, ήδη από την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες , ενώ αρχίζουν τις δραστηριότητες στίβου την επόμενη βδομάδα σε στάδιο και κλειστό γυμναστήριο, αν υπάρχει πρόβλημα με τον καιρό.
Οι Ακαδημίες του ΓΑΣ Κιλκίς έχουν ζωή πάνω από δεκαπέντε χρόνια και με υποδειγματική οργάνωση & λειτουργία , έχουν σαν στόχο να καλλιεργήσουν συστηματικά το ταλέντο των παιδιών μέσα από ένα πρόγραμμα προπόνησης, καταρτισμένο από τους έμπειρους προπονήτριες . Τα παιδιά αυτά μέσα από τη σωστή προπόνηση και προετοιμασία μπορούν να γίνουν οι αυριανοί πρωταθλητές στον κλασσικό αθλητισμό. Γίνονται δεκτά παιδιά του νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων του Δημοτικού, όπου με τη συμπλήρωση του σχετικού εντύπου μπορούν να έρθουν στο στάδιο στίβου του Κιλκίς καθημερινά απο τις 6.00-8.00 μμ και να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις, να γνωρίσουν τις προπονήτριες τους και να ενταχθούν στην ακαδημία του Συλλόγου.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Εφόρους του Τμήματος Στίβου Γεώργιο Κωνσταντινίδη 6977677295, Βλάση Μαβίδη 6944887233, Αναστάσιο Βογιατζή 6973884368 και τους προπονητές Νάντια Μπουρλούκα 6980592460, Αθηνά Σταυρούλη 6973024270 και Φίλιππο Μισαηλίδη 6978068230

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.