Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αύριο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 χωρίς αυτοκίνητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Κλειστό για όλα τα αυτοκίνητα -εκτός από τα λεωφορεία και τα οχήματα πρώτης ανάγκης - θα είναι αύριο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, ΠαγκόσμιαΗμέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.
Συγκεκριμένα η κυκλοφορία από τις 11.00 έως τις 22.00 στο κέντρο της πόλης θα διεξάγεται περιμετρικά στις οδούς Αγγελάκη - Εγνατία - Ι. Δραγούμη - Νίκης - Ν. Γερμανού και θα είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι που περικλείονται εσωτερικά, με εξαίρεση την Βενιζέλου και την Εθνικής Αμύνης όπου η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.
Στο πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο για την εξυπηρέτηση των πολιτών θα κινούνται αποκλειστικά μόνο τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και θα είναι δωρεάν για το επιβατικό κοινό από τις 10 το πρωί μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗ ΔΕΘΣτο αίτημα του Δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με τη μείωση των τιμών για τη στάθμευση των αυτοκινήτων ανταποκρίθηκε η Διοίκηση της ΔΕΘ ΑΕ.
Όπως ανακοίνωσε συμβάλλοντας στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, από τις 0.7.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ, μειώνει κατά 50 % τις τιμές του σταθμού αυτοκινήτων στην οδό Αγγελάκη προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν το κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.